2777
2789

پاییز روی لباس اداری چی میپوشین؟ تاپیک قبلم نظرسنجی گذاشتم گفتم کت چرم بگیرم یا فوتر؟ اغلب گفتن هیچ کدام

خوب پس باید چی پوشید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا سختش میکنیقبلا چی میپوشیدی؟اگر پالتو میپوشی، یادت باشه قدش کمی بلندتر از مانتو باشه

من اخه اداریام یا روی زانوعه یا پایین زانوعه

چادریم هستم

زیر چادر پالتو پایین زانو بگیرم ، بد نمیشه؟

اخه من لباس اداریم بلنوه ، روی زانو یا پایین زانوعهچادریم هستمپالتو پایین زانو بگیرم؟ بد نمیشه؟

نه منم مانتو بلند زیر،زانو میپوشم روشم پالتو بلند میپوشم ولی اگر چادر میزنی یه چیز نازک‌تر بگیر خیلی ضخیم کت کلفت نباشه پف کنه زیر چادر

من اخه اداریام یا روی زانوعه یا پایین زانوعهچادریم هستمزیر چادر پالتو پایین زانو بگیرم ، بد نمیشه؟

مهم اینکه،قد مانتو از پایین پالتو بیرون نباشه، شلخته به نظر میرسی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

کت چرم استایلت رو بهم میریزه 

فرض کن مانتو شلوار اداره با مقنعه حالا روش کت چرم بیاد 

فوتر به نسبت بهتره اگه بلند باشه عالیه 

میتونی از پالتو هایی استفاده کنی که پارچه های نازک دارن 

از پافر هم میتونی استفاده کنی 

فقط هواست باشه به رنگ هایی که انتخاب میکنی  

بزن باران مه دین را دام کردند/شکار خلق و صید خام کردند/بزن باران خدا بازیچه ای شد/که با آن کسب ننگ و نام کردند

من اخه اداریام یا روی زانوعه یا پایین زانوعهچادریم هستمزیر چادر پالتو پایین زانو بگیرم ، بد نمیشه؟

مسخره م کردی خوب بگوزیرچادرجی بپوشم دیگه زیرچادره چه فرقی داره  فرم اداری باشه  یاسبک دیگه