2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سالها وزنم روی ۴۵ ثابت بود تقریبا از بچگی چاق نشدم بعد بلوغ...اما پارسال بعد کلی تحقیق از سایتای تغذیه و...چنتا کار راحت انجام دادم و ب جرات میگمم فققققط با خرمای بعد از غذا و آجیل در طول روز و موز چاق شدم به همین راحتی...ی دوره کوتاه عرق یونجه خوردم ک سخت بود اما بی اثر نیس اما اگه ی کلمه بگم  سه تا خرررماااا بعد هر وعده

برای خواب آور بودنش راه حلی دارین

میگن باید از کم شروع کنی مثلا شبی یک چهارم بعد کم کم زیادش کنی تا بدن عادت کنه ولی من اصلا نمیخام خواب آور باشه چون دوتا بچه دارم به کارام نمیرسم

الهی گاهی نگاهی

عزیزم این پودری ک من میگم ن خواب آوره ن چیزی فقط خییلی اشتهارو زیاد میکنه هر چقد ادامه بدی چاق تر میشی من خودم چن سال رو 45 مونده بودم خیلی چیزام خوردم تاثیر نداشت

آبجیا اگه میشه یه صلوات مهمونم کنید حاجت مهمی دارم هرکی فرستاد بگه منم براش بفرستم ❤😙❤
اینم خوردم خیلی جواب نداده البته تا میخورمش اشتهام خوب میشه وقتی دیگه نمیخورم کم میشه دوباره

نه یدفعه نزار کنار کم نمیکنی منکه اصلا کم نکردم ثابت موندم

آبجیا اگه میشه یه صلوات مهمونم کنید حاجت مهمی دارم هرکی فرستاد بگه منم براش بفرستم ❤😙❤
عزیزم این پودری ک من میگم ن خواب آوره ن چیزی فقط خییلی اشتهارو زیاد میکنه هر چقد ادامه بدی چاق تر می ...

منظورتون پودر حکیم تهرانی هستش؟ اونو دو سری درست کردم خوردم 2_3 کیلو چاق شدم ولی من دیر چاق میشم و به مقدار کم چاق میشم

الهی گاهی نگاهی
میگن باید از کم شروع کنی مثلا شبی یک چهارم بعد کم کم زیادش کنی تا بدن عادت کنه ولی من اصلا نمیخام خو ...

من شبها ۱/۴قرص میخورم خوابمم تنظیم شده بد نیست.ولی روزها بازهم یکم کسلم