2777
2789
عنوان

تیرگی شدید گردن بیاین کمک

98 بازدید | 17 پست

سلام وقت بخیر 

دوستان من تازه دوماهی هست کنکورمو دادم 

یکسری مشکلات مثل تیرگی گردنم اذیت میکرد که دکتر رفتم و ی کرم نوشت و تمام شد و رفت 

الان نگاه میکنم به گردنم اون تیرگی ها هنوز هست 

پوست گردنم لک های قهوه ای کمرنگ داره روش 

خیلی رنگ گردنم با صورتم تفاوت داره 

انگاری پوست گردنم ضخیم شده و لایه لایه شده 

اگه خودتون یا اطرافیانتون این تجربه رو داشتید میتونید درمانش رو بگین؟

تواز همانجا که بریده شده ی، سبز میشی. تا زمانی که به پختگی عقلی و ذهنی نرسیدی لطفاااا عاشق نشید و...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پیش دیابت اخه علائم دیابت ۱۵ سال زودتر میتونن ظاهر بشن یکیش همین‌تیرگی گردن هست

اها گاهی فکر میکنم بخاطر اضافه وزنم باشه

چون تیرگی گردنم دقیقا زمانی شروع شد که من داشتم واق میشدم

تواز همانجا که بریده شده ی، سبز میشی. تا زمانی که به پختگی عقلی و ذهنی نرسیدی لطفاااا عاشق نشید و...

چاقی و مقاومت به انسولین 

اینا رفع بشه دوباره خوب میشی

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

چاقی و مقاومت به انسولین اینا رفع بشه دوباره خوب میشی

مرسی یکم خیالم راحت شد

مرسی یکم خیالم راحت شد

نگران نباش عزیزم حل شدنیه 

فقط تغذیه تو سالم کن حذف قند و کربوهیدرات خیلی تاثیر داره 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

خب حرف راستو گفتم مگ مشکلی باهتون دارم ک میخوام ناامیدتون کنم

من از خیلیا شنیده بودم درمان داره 

غقط اینجا عضو شدم که سپالمو بپرسم خیالم راحت بشه 

اینطوری شما استرس منو بیشتر کردید