2777
2789

از اختلافشون راضی هستید؟؟

من یک دختر دارم که ماه دیگه میشه ۱۲ سالش

الانم تست دادم بی بی چکم مثبت شد

من یه دختر شیرازیم 🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ندارم 

خودم نه سال نیم بود با برادر اولم 

با بردار دومی 12 سال 

اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

منم مثل شما زیاد ه فاصله شون ۹ سال. خوبه در کل هیچ وقت تنش و دعوا نداشتیم هر چی بزرگتر بشه کوچیکه بهتر با هم ارتباط میگیرن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
منم مثل شما زیاد ه فاصله شون ۹ سال. خوبه در کل هیچ وقت تنش و دعوا نداشتیم هر چی بزرگتر بشه کوچیکه به ...

پسرن با دختر؟؟

راضی هستید از اختلافشون؟؟

خودشون چطور؟؟

من یه دختر شیرازیم 🎀

۴ سال . بله به شدت راضیم . خودم و خواهرم ده سال فاصله داریم . از ۸ یا ۹ سال به بعد دیگه عملا دوتا تک فرزند بزرگ میکنی دنیاشون و دغدغه هاشون با هم متفاوته . ولی خوب برای شما دیگه انتخابی نیست ان شا الله قدمش براتون خیر باشه . فقط حواست به بزرگه باشه به این بهانه که بزرگتره وادارش نکن کوتاه بیاد یا کاری کنه که میلش نیست

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

چه قدر زیاد 

برا من دوسال و سه سال 

از صبح تا شب بازی می‌کنن و مشغولن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.