2777
2789
عنوان

بنظرتون برم بیرون با این وضعیت

89 بازدید | 9 پست

من رفته بودم دکتر برای کاری

بعد یه خواهر برادر اومدن. که دختره اختلال اسکیزوفرنی داشت و شدیدا کمرو بود و نمیتونست با کسی ارتباط بگیره و گاها توهم میزد و یه سری ادما رو به اشکال دیگه میدید ولی در ظاهر کاملا عادی بود

بعد دختره منو که دید اومد سمتم و خیلییی دوسم داشت.میگفتن اصلا نمیتونه با کسی ارتباط بگیره.خیلیی هم پولدار بودن و حاضر بودن برا اینکه دختره یه ذره بهبود پیدا کنه هرکاری کنن. دکتری که رفته بودیم هم متخصص اعصاب و روان بود.من یه کاری با دکتره داشتم که رفتم اونجا شانسی

بعد پسره گفت توروخدا یه راه ارتباطی بده منم ایدیم رو بهش دادم نتونستم بگم نه. چون اون لحظه خیلی احساساتی بودم و دلم برا دختره سوخت😑😑

بعد الان همون برادره خیلییی دلش میخواد من با خواهرش ارتباط بگیرم و یا باهاش برن بیرون و... 

میگه هرجا و هرطوری خودت بگی و همه چی رو فراهم میکنم

خودمم دلم برا دختره میسوزه

ولی خب میترسم ادم نمیتونه اعتماد کنه

بنظرتون با دختره برم بیرون؟ 

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بودم نه 

اصلا 

ممکنه اون خانم اتفاقی براش پیش بیاد و بعدا شما رو مقصر جلوه بدن

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

ن نرو.

تو چ میدونی کی هستن

چی هستن اخه؟؟؟

شاید سادیسمی باشن.

اگر میخوای قرار بزاری ی مرکز خریدی  امامزاده ای جایی عمومی باشه حتما

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

ن نرو.تو چ میدونی کی هستنچی هستن اخه؟؟؟شاید سادیسمی باشن.اگر میخوای قرار بزاری ی مرکز خریدی امامزاد ...

اره شاید این کارو کنم

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...
حس خودت چی میگه

نمیدونم بخدا

مطمعنم که راست میگن یعنی کلکی تو کارشون نیست

ولی میترسم بعدا مشکلی پیش بیاد

یا زیادی وابسته بشه و...