2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کارمند دولت و رسمی بودم استعفا دادم

خوشبحالت ک شجاعتشو داشتی

من همه میگن ادامه بذه همه جا همینه

من نیازی نمییینم ی خانم حتما جایی شاغل باشه وقتی هیچ تایمی برا خودش نمیتونه بذاره و همیشخ عضبیه

یک سوم کل روزت رو داری کار می‌کنی...چقدر پول ارزش داره تو تایم کار کردنت ناراحت باشی،بیا بیرون

ببین چون کارم خوبه همه چیو میریزه رو سرم انگار کلفتم حودش میره اونجا با بقیه حرف میزنه بعد خذا نکنه یچیو یادم بره دسگ نمیگ امقد کار داره طبیعیه 

شعور نداره

هر کسی شرایط متفاوتی داره مثلا من 11 ساله تو یه شرکت خصوصی مشغولم که از همون روز اول به دلم نچسپید ولی خودمو مجبور کردم برم چون اون موقع شرایط این کارم به نسبت بقیه کارهایی که به پستم میخورد بهتر بود و اینکه 3 سال قبلش بیکار بودم و حسابی خسته بودم از بیکاری. الان هم به خاطر حقوق و بیمه تحمل میکنم وگرنه از کارم خوشم نمیاد. من بین بد و بدتر انتخابم بد بوده. همیشه هم دلم یه معجزه میخواد ولی نمیشه

خوشبحالت ک شجاعتشو داشتیمن همه میگن ادامه بذه همه جا همینهمن نیازی نمییینم ی خانم حتما جایی شاغل باش ...

به بقیه چیکار داری اونجوری زندگی کن که دوست داری

حرف بقیه هیچ جای زندگی تو نیست

هر جور که حس میکنی به صلاحته و حس خوبی بهت میده زندگی کن

و همیشه توی زندگیت از خدا کمک بخواه، هر جیزی که دوست داری بهش بگو، بگو بهت جرئت بده، ازش بخواه مسیر درستو اونی که بهت آرامش میده برات هموار کنه و بهترینو نصیبت کنه

بقیه فقط حرف میزنن جای توکه زندگی نمیکنن