2777
2789
عنوان

دختر مثل من بدبخت دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 74 پست
خوب بگو پدرت ببرت کتابخونه..اگه قبول نشی تباه میشیا..نمیشه نذاری بابات ازدواج کنه؟؟چند سالشه مگه؟

بابام ماشین نداره یه ربع تاخونمون فاصله س

اکثر اوقات پیاده میرم ومیام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم ۵۰ سالشهنذارم داو بیداد شروع میکنه ۳ ساله زن ندارمهمه جا هم میشینه آبرومو میبره میگه دخترم ...

کاش زنش خانوم خوبی باشه حداقل🤦🏻‍♀️

اگه پدرت ازدواج کرد جلوی خانومه جوری رفتار کن انگار هیچی از کارِ خونه بلد نیستی خودتو سرگرم درس کن اصلا سر از کتاب بالا نیار و حسابی خودتو مشغول کن بلکه اون کمک کننده باشه برات نه سر بار☹️

چی بگم والا🥸

باورت میشه تو دقیقا ۱۰ سال پیش من هستی !!!؟؟؟؟ وقتی حرفات رو خوندم دقیقا تک تک لحظات ۱۰ سال پیش اومد ...

😭😭😭من همین الانم داغون شدم

معده م عصبیه

هروقت ناراحت میشم درداش شروع میشه 

این زنه که بابام میخواد بگیره مجردم هست 

اصلا دوست ندارم باهاش ازدواج کنه اما نظرم اهمیت نداره

ازدواجم نمیتونم خواستگارخوب ندارم

میترسم از چاله بیوفتم توچاه

کاش زنش خانوم خوبی باشه حداقل🤦🏻‍♀️اگه پدرت ازدواج کرد جلوی خانومه جوری رفتار کن انگار هیچی از کارِ ...

بابام همش جلوش تعریف میکنه دخترم غذا درست کرده

زنه بش زنگ میزنه  وسط غذا میگه دارم غذا میخورم دخترم فلان چیزو درست کرده

صدبارم بش میگم نگو اما کارخودشو میکنه

صدبار باخواهرم بحث کردم از رونمیرهچون بابام همیشه بشون زنگ میزنه بیاین خونمون

خوب خودش پاشه غذا بپزه، مهمونه مگه، خودت رو بزن به مریضی ، اومد مجبوره بپزه

ببین توی این دنیا کسی رحم نداره خودت باید حقت رو بگیری

بابام همش جلوش تعریف میکنه دخترم غذا درست کردهزنه بش زنگ میزنه وسط غذا میگه دارم غذا میخورم دخترم ف ...

حرص نخور فداتشم من🥲

اگه خودت دیدیش و صحبت کردید و ازت خواست بگو درست میکردم ولی الان خیلی سرگرم درسم،راه زیادهه و خدا بزرگ غصه نخور هیچی ارزش غصه نداره 

رشتت چیه؟🥲

چی بگم والا🥸

😭😭😭من همین الانم داغون شدممعده م عصبیههروقت ناراحت میشم درداش شروع میشه این زنه که بابام میخواد ب ...

به خدا توکل کن ، کامل درکت میکنن چون دقیقا مثل همین شرایط برای منم پیش اومد ، همیشه پیش خدا زاری و دعا میکردم هیچ دختر مجردی به این سن و سال این بلایی که سرم اومده ، سرش نیاد 😔😔😔 روزگار بد جوری بی رحمه 

ان شا الله زودتر خاستگار خوب برات بیاد و خلاص بشی ، برا من که نیومد و همچنان مجرد تو خونه ی بابا با زن پدر زندگی میکنم

زن بابات بیاد پای خواهر و شوهر خواهرت رو می بره که دیگه یکساعت خونه پدر اومدن حسرتشون بشه

احتمالا هم میخواد امور زندگی رو دستش بگیره خیلی تو کارهاشون دخالت نکن

سعی کن خیلی تو چشمشون نباشی

درس رو هم شروع کم انشالله رشته خوبی قبول بشی   به شوهر کردن هم فکر نکن 

تو خونه پدرت خون بخوری بهتر از اینه که تو خونه عزراییلی به نام شوهر طلا بخوری

مگر اینکه یه مرد خوب و معقول خواستگارت بشه

من خودم زن بابا داشتم و خون به جگرم کرده و دیدم که پدرها بعد زن دوم گرفتن با بچه هاشون مثل اشغال رفتار می کنند 

خیلی سخته ها ولی سعی کن فقط به آینده امیدوار بشی  و وقت و اعصابت رو هم صرف زن بابات نکن چون برنده قطعی زن بابات خواهد بود 

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم