2777
2789
عنوان

کدوم دانشگاه بهتره⁉️ کنکککورر

77 بازدید | 11 پست

دانشگاه ازاد و علمی کاربردی و پیام نور رو اصلا نمیخوام بخونم 

به مشاور گفتم دانشگاه ملی میخوام برم اگه نشد قبول نشدم فنی میرم

گفت بنظرم هم کنکور هنر بده هم کنکور سراسری هم کنکور فنی 

اخرشم گفت انقدر خودتو اذیت نکن برا دانشگاه 

دانشگاه های علمی کاربردی و پیام نور هم خوبن مهم مدرکه تمام همکارا تو مدرسه هم دانشگاه پیام نور یا آزاد خوندن همین دبیرای خودتون و....

🤍🦋 کاربری دومم

علمی کاربردی و پیام نور اصلا حس دانشگاه نمیدن به آدم ، همون آزاد خیلی بهتره بعد دولتی

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راست میگه
من امیرکبیر مهندسی خوندم و رتبه کنکورم ۸۰۰ بود ،
با اعتماد به نفس کامل رفتم مصاحبه کاری ولی یه جوری باهام رفتار کرد که انگار اصلا براش مهم نبود خودشم گفت برام فرقی نداره پیام نور ، فنی ، علمی کاربردی ، امیرکبیر شریف هیچ کودوم واسم فرقی نداره تا تو کار ببینم چه طوری ، از ادم ۲۲ ساله توقع دارن اندازه ی پنجاه ساله دانش کاری داشته باشه

اینطوری هم نیست آخه .. استاد دانشگاه ما اون اوایل دوران دانشجویی ،دانشگاه پیام نور تدریس می‌کرده می‌گفت اصلا درس نمیدادیم اصلا برای کسی مهم نبود .. بعد وقتی میگی اونجا اونقدری درس نمیخونن به دانشجوهاشون بر میخوره

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

آره منم همینو میگم

سعی کن شهر دیگه بری. تو وهله ی اول دولتی بعد آزاد

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

راست میگه من امیرکبیر مهندسی خوندم و رتبه کنکورم ۸۰۰ بود ،با اعتماد به نفس کامل رفتم مصاحبه کاری ولی ...

مارو هم از طرف مدرسه هم از طرف دانشگاه میفرستن کارآموزی 

🤍🦋 کاربری دومم

اینطوری هم نیست آخه .. استاد دانشگاه ما اون اوایل دوران دانشجویی ،دانشگاه پیام نور تدریس می‌کرده می‌ ...

پیام نور میگن مدرکش معتبر نیست 

حتی تو آگهی ها هم دیدم که میگن مدرک پیام نور استخدام نمیکنن

🤍🦋 کاربری دومم

راست میگه من امیرکبیر مهندسی خوندم و رتبه کنکورم ۸۰۰ بود ،با اعتماد به نفس کامل رفتم مصاحبه کاری ولی ...

واقعا چرا؟ منم تو آگهی میبینم زده مثلا کارآموز میخوایم یا سابقه کار مهم نیست برامون بعد میبینم نوشته مسلط به صد تا چیز که فقط توی کار کردن میشه یاد گرفت

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚