2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست از ام اس چیزی بدونه

61 بازدید | 12 پست

ام اس پیشرفته کشنده اس؟

یکی از اقواممون دخترش ۱۷ سالشه متوجه شدن ام اس پیشرفته داره. طفلک نصف بدنش از کار افتاده و الان بستریه

دکترا گفتن این درمان نداره

دلم کبابه براش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمان نداره ولی با دارو جلوی پیشرفتشو میگیرن .میتونه عادی زندگی کنه فقط باید همیشه تحت نظر دکتر باشه ...

میگن خیلی شدیده

دکتراش گفتن خیلی دیر آوردید

اصلا علائم نداشته این همه مدت

رو مغزش کلی لکه ی سیاه دیده شده

در ضمن ترحم هم نکنید براش .

عزیزم نمیریم جلو چشمش که گریه زاری بکنیم. تو روش میگیم میخندیم و روحیه میدیم ولی خب اینطورام نیست که ناراحت نباشیم

همگی داغونیم

میگن خیلی شدیدهدکتراش گفتن خیلی دیر آوردیداصلا علائم نداشته این همه مدترو مغزش کلی لکه ی سیاه دیده ش ...

توکلتون بخدا باشه الان علم پیشرفت کرده کلی دارو داره تا پیشرفت بیماری رو بگیرن.ایشون هم به زودی به روال قبل برمیگرده الان چوم حمله بهش دست داده باید بستری باشه تا تزریقاتشو انجام بدن بعدش بهتر میشن ولی همیشه باید تحت نظر دکتر باشه.

وخدایی که در این نزدیکیست

عزیزم نمیریم جلو چشمش که گریه زاری بکنیم. تو روش میگیم میخندیم و روحیه میدیم ولی خب اینطورام نیست که ...

جای خانواده اش بودم به کسی نمیگفتم اینجوری براش بهتر بود.

طفلک جلو چشم هممون بهش حمله دست داد

انشالله که بهتر بشن .یعنی بهتر میشن فقط بعدش باید خودشو خیلی قوی کنه روز به روز داروهای بهتری برای درمان میاد‌.

انشالله که بهتر بشن .یعنی بهتر میشن فقط بعدش باید خودشو خیلی قوی کنه روز به روز داروهای بهتری برای د ...

خدا کنه خدا به پدد و مادرش ببخشتش

خیلی دختر‌ماه و مهربونیه

پدر و مادرش همین یه بچه‌رو دارن و مادرش هم بیماری قلبی داره

دارن دیوونه میشن از غم و‌غصه اش

خدا کنه خدا به پدد و مادرش ببخشتشخیلی دختر‌ماه و مهربونیهپدر و مادرش همین یه بچه‌رو دارن و مادرش هم ...

نگران نباشن خیلی ها درگیر این بیماری هستن یکیش خودم.ایشون هم  به زودی بهتر میشن.