2777
2789
عنوان

میخوام وزن اضافه کنم و اینارو بگیرم ب نظرتون خوبه بیاینننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این پودرا برای کسیه ک نمیتونه غذا بخوره ،اگه هم خاسی بگیری در کنار غذای خوب و زیاد میتونی استفاده کن ...

تغذیم خوبه میتونم اون طوری برم جلو فقط گفتم شاید دوستان ی ویتامین یا مکمل بهتری رو استفاده کرده باشن بهتر وزن گرفته باشن بهم بگن جایگزین کنم

نوش جونت 😌🌱 منم یکم جون بگیرم شاید دو تایی خوردیم

😁🤌♥️

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

[QUOTE=396902701]اره عزیزم[/QUOTاولا سپرو عپتادین خواب اوره دوما این چاغ میکنه قرصو که قط کردی لاغرت میکنه و بدتر بدتر من پارسال استفاده کردم من خودم لاغرم برای چاغی هر روشی که بگی انجام دادم این قرص رو خریدم و مصرف کردم کلا میخوابونه ادمو ببدار که میشی میبینی گشنه ای اینا هپرمونی هست البته همه قرص های لاغری و چاغی هورمونی هستن من پریود هام نامنظم شد بهم ریخت خیلی شدید هورمون هام به هم ریخته بود به سختی درست کردم 

من دارم وزن کم میکنم تو دلت میخواد چاق شی بیا چاقی من مال تو لاغری تو مال من😂

اوتمیل خخیلی خوبههه حتما بخورین وقت صبونه، من بعد از ناهار میخورم اضافه میکنم شما صبونه بخورین راحت کم کنین 

واسه موها و پوستتونم خوبه

[QUOTE=396902701]اره عزیزم[/QUOTاولا سپرو عپتادین خواب اوره دوما این چاغ میکنه قرصو که قط کردی لاغرت ...

واقعا؟ من یحیی پاسدار واسم نوشت دکتر خیلی خوبیه توی اون یه ماه سه کیلو اضافه کردم