2777
2789

یعنی هرچقدر عروسمون خوبه این فتنه‌س 

همیشه میگم این دختر این خانواده نیست اصلا

با چشاش نگاه میکنه آدم معذب میشه کلا تیکه میندازه کاری بکنی نکنی جرعت نداری چیزی جلوش بگی 

دوربر داداش کوچیکمم انقدر میپلکه 😐

داداشم ازش بدش میاد ولی میترسم کرم خودشو بریزه

هدی هدیه ای از طرف هادی

کسی دنبالتون نیست 

داداشتونم شاهزاده نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی دنبالتون نیست داداشتونم شاهزاده نیست

خیلی از پست هات تو تاپیک ها خوشم میاد حرفت رو راحت و درست میزنی 😎🤣👏🏻👏🏻👏🏻

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

دادشم وقتی عروسی کرد خواهر زنش هم هی به دادش کوچیکم پیام میداد آخرش دیگه دل به دریا زده بود مستقیما درخواست رابطه دوستی و ازدواج داده بود ولی دادشم اصلا پا نداد. عروسمون هی می‌گفت خواستگار آنچنانی داره نمی‌دونم فلان کاره هست ماشین بی ام و داره!! بالاخره به خیر گذشت والا می موندیم دست دو تا شیطان. دادشم هم ازدواج کرد

برای داداشتتون شاید نقشه بکشه ولی تاوقتی داداشت ازش بدش بیاد کاری نمیتونه بکنه ....تامیتونید از خوبی عروستون و بدذاتی اون حرف بزنید .....بذارید عقلش بفهمه ک خوبی جای تشویق و تعریف و بدب جای تنبیه داره ونخواد سمتش بره بعدم بگید نامزد داره و علنیش کنید تا بشینه سرجاش

دادشم وقتی عروسی کرد خواهر زنش هم هی به دادش کوچیکم پیام میداد آخرش دیگه دل به دریا زده بود مستقیما ...

😆😆پس زیاده از اینا

عروسمون خیلی گله ولی ابجیش اصلااااا

هدی هدیه ای از طرف هادی

برای داداشتتون شاید نقشه بکشه ولی تاوقتی داداشت ازش بدش بیاد کاری نمیتونه بکنه ....تامیتونید از خوبی ...

ما هیچوقت بد خوبه کسیو نمیگیم تو خونه

خودش با چشای خودش میبینه این چیکارا می‌کنه 

هدی هدیه ای از طرف هادی