2777
2789

دوستم یه مقدار پول لازم داشت من نداشتم بدم از همکارم گرفتم گفتم برا فلانیه چون می‌شناسدش .

قرار بود تا ۴ مهر پول رو پس بده 

دو سه هفته پیش این بنده خدا عزادار شد ( منظورم همونی که بهش پول قرض دادیم)  

حالا این همکارم هی میگه پولمو می‌خوام من دو سه بار پیام دادم ج نداد ولی اصلا روم نمیشد زنگ بزنم 

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

چیکار کنم خودم به جاش بدم به نظرتون یا پیگیر بشم خودش بده؟؟

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه رو اونجایی کردی که نگفتی ندارم خودش یه فکر دیگه‌ای کنه خودتو بدهکار یه نفر دیگه کردی

اون بنده‌خدا هم الان عزاداره معلوم نیست تو چه شرایطی هست

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

اگه دوست قدیمه و خوبه و میدونی پس میده خودت بده بعدا ازش بگير

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

خودت نداری فعلا به همکارت پس بدی؟

نصفشو دارم فقط نمی‌دونم برا نصف دیگه ش باید از کسی قرض بگیرم 

چیکار کنم خودم به جاش بدم به نظرتون یا پیگیر بشم خودش بده؟؟

اگه اون شخص دستش تنگه ( منظورم شخصی هست که قرض گرفته) 

خودت با جاش بده به اون بنده خدا

ولی اگه می دونی اون شخص جزو افرادی هس که پول مردم رو نمی ده و پشت گوش می ندارع تماس بگیر پیگیر شو ازش پس بگیر 

اشتباه رو اونجایی کردی که نگفتی ندارم خودش یه فکر دیگه‌ای کنه خودتو بدهکار یه نفر دیگه کردیاون بنده‌ ...

چه میدونستم این اتفاق میفته منم گرفتار خودش کرده 

من می‌ترسم خودم بدم بعد اون نده مثلاً شاید خرج مراسم کرده 

نه زشت نیس زنگ بزن عذرخواهی کن و بگو اگه خودم داشتم میدادم بجات ولی دست خودمم خالیه طرف هم پولش رو میخاد نمیدونم چیکار کنم اجبارا بهت زنگ زدم

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
نصفشو دارم فقط نمی‌دونم برا نصف دیگه ش باید از کسی قرض بگیرم

اشتباهی ک ی بار کردی رو دوباره تکرار نکن!

بهش زنگ بزن بگو من بخاطرت از فلانی پول قرض گرفتم الان اونم پولش لازمشه چند بار بهم گفته خودمم ندارم قرضشو بدم اگه لطف کنی پرداختش کنی تا مدیونش نشم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست