هست دست تو دست با یه غریبه چه ریکشنی داری؟ جنسیت نگفتم و ارتباطمو که درست تصمیم بگیرید برم به کسی بگم از لج شما هم بیشتر به چسبه به یارو دو تا بچه هم داره
اخه مهر مادریه مهر به ادم خیانتکار خدا تو وجود هیچکس نزاشته مگه انحرافی چیزی داشته باشه بگه بهتر اون ...
مادرها خیلی کم پیش میاد باعث بی آبرویی بچه هاشون بشن در حالی که پدر ها فقط کافیه هر جا هوسشون بخوابه سریع پرواز می کنند به اون سمت ،مرد خیانتکار زیاد دیدم متاسفانه
منم ریکشنی ندادم ولی دلم به حال بچه هاش می سوزه فردا پسرش یا دخترش ببینن چی؟
من این اتفاق برام افتاده دوست دختر یکی از آشناهای دیدم تو پارک با شوهرش وبچه از اون جایی که نی گفت مجرده وپسره می خواست بره خاستگاری از دیدنم ترسید وفکر کرد من می رم به طرف می گم خودش بعد چند روز باهاش کات کرد
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن