2777
2789

اتفاقا منم زیاد دیدم که سرکار رفتن ازدواج کردند مثل دختربرادر زن داییم پزشکی میخونه الآنم شوهرش پزشک هست ... تازه تو سن 25سالگی ازدواج کرد ...

یکی از دوستان پدرم دخترش همین پارسال عروسی گرفته اونم 24سالشه ...این همه اصرار واسه ازدواج رو نمیفهمم...

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من ۱۷سالشه هفته ی دوبار میپرسه حس میکنی که نامزد میشم . وقتی بهش میگم الان زوده به این چیزا فکر ...

فقط این جمله را نگو بشبن مفصل با دخترت صحبت کن 

بگو ازدواج برای اینه که یه روز من و بابات نبودیم همسر پشتوانه ات باشه 

باید مستقل بشی بعد ازدواج کنی که نتونه اذیتت کنه و خودت از پس مشکلات بربیای و.... 

باید تحصیلاتت را ادامه بدی باید شاغل بشی و... 

خواستگار که میاد نباید رد کرد بی دلیل

اگه طرف خوبه آدم خوبیه،شرایطش خوبه

خب باید قبول کرد شاید دیگه خواستگار با شرایط خوب نیومد

من خودم چند تا خواستگار دارم الان

خانوادم ردشون میکنن،بدون این که بزارن بیان ببینیمشون حرف بزنیم ببینیم چطورین اصلا 

همش میگن دستمون خالیه،رد میکنن

روز های خوب تو راهه...😍🥰✨

فقط این جمله را نگو بشبن مفصل با دخترت صحبت کن بگو ازدواج برای اینه که یه روز من و بابات نبودیم همسر ...

اینقدر براش گفتم همش بهونه میاره که من تنهام نیاز دارم همدم داشته باشم 

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚

شاید با توجه به شرایط زندگی شون این ازدواج ها خوب باشه

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

ولی خوب پسره ۳۲ ساله خونه و ماشین از خودش داره ..یه درجه پولداری حساب میشه دیگه چرا خودمون رو گول می زنیم..عرضه داشته تو این سن تونسته جور کنه، تازه ما هشت ساله وارد فاز گرونی شدیم..یعنی این پسر بچه‌تر بوده وتونسته تهیه کنه

۱۲ سال اختلاف هم عجیب و غریب نیست

فقط سن دختر کمی پایینه، که انشاءالله خوشبخت بشن