2777
2789

سلام لطفن با احترام جواب بدید🙏

فکر کنید شما از راه دور بخاطر مراسم فامیل همسرتون برگردید وقتی وارد سالن مراسم میشید توقع دارید خانواده همسرتون ( مادرشوهر ،جاری و خواهر شوهر ) به استقبال شما بیان و سلام کنند و خوش امد بگند ؟

یا چون اونا همشون از شما بزرگتر هستند شما میرید پیش اونا سلام و احوال پرسی میکنید ؟؟

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صاحب مراسم باید وایسه مهمونا رو بدرقه یا تعارف کنه

بعدشم وقتی خانواده شوهر خودشون اونجا مهمونن دیگه چ نیازی هست بیاند پیشواز و اگر بزرگترن پس کوچیکتر باید بره سلام کنه

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

مادر شوهر من بنده خدا میاد به استقبال و جا میده ولی خب مراسما اینجوریه تو حالت عادی و تو خانوادشون اصلا منو حساب نمیکنن و جواب سلامم به زور میدن

هیچ کدوم برام مهم نیست نه استقبالش و نه بی محلیش

تو قید این چیزا نباش اصن تو برو سلام کن مهم نیست

بستگی به خانواده شوهرت داره.اره من انتظار دارم چون همیشه اینطور برخورد میکنن حتی صبر میکنن تا همه با هم بریم تو مراسم یا اگه رفته باشن میان جلوم یا دست تکون میدن و برام جا گرفتن که پیش هم باشیم مخصوصا ما دو تا عروس با مادر شوهر باید پیش هم باشیم😐😐😐😐

البته اونا میان منو میبرن در کنار هم باشیم وگرنه همشون نمیان سلام بدن مگه ملکه انگلستانم

چه به عنوان عروس چه خواهرشوهر میگم ولم کن بابا دنبال هیچ کسی نمیگردم باهاشون روبه رو شدم سلام علیک میکنم

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....