2777
2789

سلام گل دخترا روزتون بخیر 

میخواستماز دخترای فعال و اونایی که کار نمیکنن حوصلشون سر میره یه سوال بپرسم 

من کلا ادم برون گرا و فعالیم ۳ سال معلم بودم الان شدم حسابدار یه شرکت 

سوالم اینه اگه بخوام ازدواج کنم و همسرم بگه نعادل حقوقتو بهت میدم سرکار نرو به خودت برس که جوون بمونی 

شما قبول میکنید ؟دلیلتون بهم بگین

چطور حسابدار شدی 

رشته ت چی بود

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاغلم در حال حاضر 

اگر این پیشنهاد رو تو سن 35 تا 40 سالگی بهم بده اره قبول میکنم 

اما قبلش نه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

همچین سوهری پیدا میشه

تو خونه حالت افسردگی به احتمال زیاد میگیری، لیرون بری بهتره واسه روحیه، همش قضیه پول نیست

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

من شاغلم و مجردم 

قبول میکنم ولی چون حوصلم تو خونه سر میره کل تایم صبح هاموکلاس میرم 

ادم از یه مدتی به بعد خسته میشه از کار کردن 

ولی بستگی به روحیت هم داره 

وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌ 

من نه هرگز 

حتی اگر همسرم پولدارترین آدم هم باشه و من رفاه داشته باشم بازم ترجیحم اینه که موقعیت اجتماعیمو حفظ کنم و پیشرفت کنم تو خونه موندن صرفا جوونی نمیاره عوامل خیلی زیادی دست به دست هم میدن 

و اینکه به مرد ها نمیشه اعتماد کرد اصلا و ابدا

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

خلاصه است بنظرم

هر آن کس نان دهد فرمان دهد.

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

😂😂😂 همه مردا همینو میگن تو بمون خونه خوش بگذرون من در خرجیتو میدم 

بعدم سر به قرون دوزار سرت منت میزارن 

نه عزیزم اصاا قبول نکن چون چندسال بعدشم میگه میخواستی کارتو ول نکنی خودت حواستی 

من همه اینا رو حفظم 

خواستی بیا برا مساوره😂😂😂

گول نخور لطفا

😂😂😂 همه مردا همینو میگن تو بمون خونه خوش بگذرون من در خرجیتو میدم بعدم سر به قرون دوزار سرت منت م ...

نه همچین ادمی نیست میشناسمش اینقدر از کارکردن زن بدش میاد احساس میکنه مردونگیش کم شده 

میدونمم معادل حقوقمو میده