دوستم گفت ک بچه ها خیلی سراغتون میگیرن تو برنامه باهم منم گفتم مشورت میکنم اگ اجازه داد میایم ی ساعتی و پاکش میکنیم،از اول توهمی برنامه سه تامون باهم اشنا شدیم ولی همی عشقم گفت ک فضای مناسبی نیست و بهتره بزنیم بیرون و دوستم موند اونجا،الان بهش گفتم خیلی عصبانی شد گفت چن بار بگم ک فضای خوبی نیست و میرم با همی دختر دعواش میکنم ک میاد تورو ب وسوسه میندازه😔
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
چه بی ادبه. ببخشید از دخترایی مثل شما هم که سر همچین مسائل الکی جنس مخالف رو به هم جنس خودشون ترجیح میدن اصلا خوشم نمیاد اگر همسرت باشه باز یه چیزی ولی اخه دوست پسر
چه بی ادبه. ببخشید از دخترایی مثل شما هم که سر همچین مسائل الکی جنس مخالف رو به هم جنس خودشون ترجیح ...
اخه من ک نمیخوام با جنس مخالف ازدواج کنم،با ای اقا میخوام ازدواج کنم دوستمو نفروختم،میگه چون چند بار بهش هشدار دادم ک درمورد ای برنامه ها با بهار صحبت نکن