2777
2789
عنوان

میاین اسکرین چت ها رو ببینید 😔

280 بازدید | 30 پست

دوستم گفت ک بچه ها خیلی سراغتون میگیرن تو برنامه باهم منم گفتم مشورت میکنم اگ اجازه داد میایم  ی ساعتی و پاکش میکنیم،از اول توهمی برنامه سه تامون باهم اشنا شدیم ولی همی عشقم گفت ک فضای مناسبی نیست و بهتره بزنیم بیرون و دوستم موند اونجا،الان بهش گفتم خیلی عصبانی شد گفت چن بار بگم ک فضای خوبی نیست و میرم با همی دختر دعواش میکنم ک میاد تورو ب وسوسه میندازه😔

خب نرو اگه مناسب نیس دیگه چه کاریه 

این دوستای سمی رو هم حذف کنید

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه پارتنر داری و با دوستات میری توی مهمونی هایی که پارتنرت حضور نداره و نمیدونه از عقل خودته وگرنه خودت قدرت فکر کردن و سنجیدن داری

اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت

کاری با این ندارم که فضای خوبی هست یا نه

ولی با این موضوع که ازدواج باعث میشه دیگه نتونی با دوستات صحبت کنی خیلی مشکل دارم 

اصلا چرا باید یه آدم بالغ به خودش اجازه بده دوستای تورو حذف کنه 

خیلی دوست داره سلطه گر باشه یا شکاکه یا کنترل گر ببرش مشاوره 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

چه بی ادبه. ببخشید از دخترایی مثل شما هم که سر همچین مسائل الکی جنس مخالف رو به هم جنس خودشون ترجیح میدن اصلا خوشم نمیاد اگر همسرت باشه باز یه چیزی ولی اخه دوست پسر 

اگه پارتنر داری و با دوستات میری توی مهمونی هایی که پارتنرت حضور نداره و نمیدونه از عقل خودته وگرنه ...

وای بد متوجه شدین مهمونی ک نرفتم ی گپ.مجازی بود ک اجازه گرفتم باهمدیگه بریم و وقتی گفت ن گفتم باشه ولی نرو ب او دختر چیری نگو

وای بد متوجه شدین مهمونی ک نرفتم ی گپ.مجازی بود ک اجازه گرفتم باهمدیگه بریم و وقتی گفت ن گفتم باشه و ...

دوست پسرته؟

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

چه بی ادبه. ببخشید از دخترایی مثل شما هم که سر همچین مسائل الکی جنس مخالف رو به هم جنس خودشون ترجیح ...

اخه من ک نمیخوام با جنس مخالف ازدواج کنم،با ای اقا میخوام ازدواج کنم دوستمو نفروختم،میگه چون چند بار بهش هشدار دادم ک درمورد ای برنامه ها با بهار صحبت نکن