2777
2789
عنوان

زندگی بهتر 👌😭 ترو خدا بخونید

139 بازدید | 16 پست

🌞 روتین آرام صبحگاهی

روتونو با آرامش شروع کنید.
وقتی از خواب بیدار شدید، اول از همه دست و صورت‌تون رو بشورید، به خودتون برسید و یک صبحانه‌ی خوشمزه برای خودتون درست کنید.

بعد از صبحانه، چند دقیقه وقت بذارید برای برنامه‌ریزی اون روز. فکر کنید چه کارهایی قراره انجام بدید و هدفتون از امروز چیه. و برای خودتون یاداشت کنید

سپس می‌تونید یوگا انجام بدید. اگر با حرکاتش آشنایی ندارید، فقط کافیه توی یوتیوب سرچ کنید، کلی ویدیو پیدا می‌شه.
اگه دوست داشتید، بعد از یوگا کمی ورزش سبک یا مدیتیشن انجام بدید.

حالا نوبت کارهای مورد علاقه‌تونه!
آهنگ گوش بدید، آشپزی کنید یا هر کاری که بهتون آرامش می‌ده. مهم اینه که در طول روز، وقت‌هایی برای خودتون و علایقتون کنار بذارید.

و اگه روزتون شلوغه و زمان زیادی ندارید، حتی چند دقیقه یوگا یا یک لحظه مدیتیشن ساده در صبح می‌تونه کمک کنه تا با آرامش بیشتری روزتون رو بگذرونید. 🌿

🥰

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

وقتی صب مجبور باشی تند تند برا بچه ها لقمه بزاری و خوراکی اماده کنی کیفشونو اماده کنی بعد بیدار کنی ب زور بفرستی سرویس دست و صورت بشورن لباس بپوشن با عجله برسونیشون بیای خونه کلا این حسا از سرت میپره

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدمدمرتب کردندخونه وغذا درست کردن

بعدش هول هولکی بری دنبال بچه ها 

هردو ی ساعت تعطیل میشن و مدرسشون فاصله داره از هم

بعد بیان مشق کار کردن و بازیگوشی کردناشون سر مشق ننوشتن و درس نخوندن اعصاب برا ادم نمیزاره دیگه

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چ رمانتیک 🐒

اینا ب درد ادم مجرد میخوره یا تازه عروس

😂😂😂دل پر مادرها...واقعا بچه یکی کافیه مثلا چرا ادم انقد خودشو اذیت کنه همش در حال بدو بدو اخرش ب چشم نمیاد میگن مگه چکار میکنید...پس کی ب خودمون برسیم وقت بزاریم آرامش داشته باشیم 

وقتی صب مجبور باشی تند تند برا بچه ها لقمه بزاری و خوراکی اماده کنی کیفشونو اماده کنی بعد بیدار کنی ...

وای الان همینو میخواسم بگم

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

وای الان همینو میخواسم بگم

بخدا منو ببری تیمارستان بدون سوال جواب بستری میکنن