2777
2789
کسی منو نمیخواد این ۶ تومن شامل هزینه عروسی طلا و ملکه

سریع و زود برو یه واحد بخر اگه راست میگی

پول عروسی رو خدا میرسونه

نکنه انتظار داری همه هلاک باشند برات 

یه دونه دختر کافیته که بخوادت

منظورت از کسی یعنی چند نفر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چی بگم اگه آخرت میخوای مسجد بساز هرچی نماز بخونن دعا بخونن نصفش میرسه به تو یه حسینیه هم بساز هرچی سینه بزنن گریه کنن بازم نصفش مال تو میشه تازه به بچه یتیم هم کمک کنی دیگه نگم برات  ولی یزره برا خودتم  نگهدار ها  بعد هرچی برا امام خرج کنی دوبرابر میشه برات پولت 

نه کسی از من خوشش نمیاد روم برچسب میزنن هیچ کس نخواسته با من بمونه و بهترم کنه

چون کسی نباید بهترتون کنه

خودتون باید خودتونو بهتر کنید

اگه میخوای منو دعا کنی بگو خدا هرچی میخوای رو به صلاحت کنه و بهت ببخشه 😘اگه میخوای بگی هرچی صلاحته خدا بهت بده برو این نفرینو برای خودت بکن🙂ممنون

من ستوانم تو نیرو انتظامی و فیزیوتراپی انشالله 

خوشگلم 

قد و هیکلمم 20

وزنم 56 و قدم 168

خیلی دافم تعریف از خود نباشه🤣

ولی خیلی خیلی خیلی بداخلاق و ناز نازی و پر توقع ام

زندگی شاهانه میخام داری بیا منو بگیر

راستی باید خوشگلم باشی چون حال ندارم بچه هام زشت شن😂😔

البته چادری ام و خانواده ام آبرومند ان کاملا  تو مهمونی ها هم بی چادر 

‌‌التماس دعا.

یه چی بگم اگه آخرت میخوای مسجد بساز هرچی نماز بخونن دعا بخونن نصفش میرسه به تو یه حسینیه هم بساز هرچ ...

برای امام یعنی چه؟

اگه میخوای منو دعا کنی بگو خدا هرچی میخوای رو به صلاحت کنه و بهت ببخشه 😘اگه میخوای بگی هرچی صلاحته خدا بهت بده برو این نفرینو برای خودت بکن🙂ممنون

سریع و زود برو یه واحد بخر اگه راست میگیپول عروسی رو خدا میرسونهنکنه انتظار داری همه هلاک باشند برات ...

خوب همون ی دختر نیست ۳۴ سالمه حوصله ندارم دیگه 

نی نی سایت: چصی چصی چصی

نه کسی از من خوشش نمیاد روم برچسب میزنن هیچ کس نخواسته با من بمونه و بهترم کنه

اگه سالم باشی و اهل دود و مشروب نباشی و اهل کار و محترم باشی و خائن نباشی

رو زمین نمیمونی

من ستوانم تو نیرو انتظامی و فیزیوتراپی انشالله خوشگلم قد و هیکلمم 20وزنم 56 و قدم 168خیلی دافم تعریف ...

خیلی دارم؟چی خیلی داری؟

۶ میلیارد پول زیادیه؟؟! من ملکمو و پول طلا رو میگم ک حداقلیه واس هر کی

نمیدونم محل زندگیتون کجاست ولی خونه و طلا این قیمت‌ معقوله

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

من تلاشمو گردم . اگرم چیزی هست از بچگیم شکل گرفته

برو مشاوره