2777
2789

یک ماه دیگه کارتکسم‌ باطل میشه،  آخرین بار دوسال پیش نشستم پشت فرمون،  فقط هفته پیش خواهرم اومد یک ساعت باهام تمرین کرد.

خودمونم ماشین نداریم که تمرین کنم کلاس رانندگی هم خیلی گرونه هر جلسه ۸۰۰ تومن.

حالم خیلی بده, دارم با گریه می‌نویسم . تو زندگیم هیچوقت انقدر شکست نخورم 😭😭

روم نمیشه به مامانم بگم دوباره رد شدم. تو پارک تنهایی نشستم دارم گریه میکنم اصلا دلم نمیخواد برم خونه😔

آقایون درخواست ندن! کاربری دست دونفره💁🏼‍♀️🙆🏻‍♀️

من سه سال پیش شرکت کردم برا بار دوم رد شدم دیگه نرفتم چون فهمیدم از من راننده در نمیاد چون به شدت استرسیم حتی وقتی کنار کسی بشینم اون رانندگی کنه من استرس میگیرم ..

ولی به همه گفتم گواهینامه دارم چون هی میپرسیدن من یه کلام گفتم گرفتم از رانندگی کردن خوشم نمیاد تمام 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدای سرت.آزمون شهری واقعا سخت نیست فقط باید دقت کنی و قوانین رعایت کنی.استرس نداشته باش ان شاالله دف ...

اصلا تمرین ندارم مشکلم همینه که امکانات ندارم هرچی میکشیم از بی پولیه وگرنه به اینجا نمیکشید😭

من سه سال پیش شرکت کردم برا بار دوم رد شدم دیگه نرفتم چون فهمیدم از من راننده در نمیاد چون به شدت اس ...

من هزینه کردم نمیتونم ولش کنم. اونموقع که ماشین داشتیم من کلاس ثبت نام کردم ولی بعدش فروختیم وگرنه وقتی ماشین نداریم گواهینامه میخوام چیکار😭

من هزینه کردم نمیتونم ولش کنم. اونموقع که ماشین داشتیم من کلاس ثبت نام کردم ولی بعدش فروختیم وگرنه و ...

تا چند سال مهلت داره یعنی الان دوباره باید اقدام کنید واسه گواهینامه

.

تا چند سال مهلت داره یعنی الان دوباره باید اقدام کنید واسه گواهینامه

اره ولی دوباره باید آزمون بدم و معاینه چشم و....واقعا دیگه توان مالی ندارم😔

اصلا تمرین ندارم مشکلم همینه که امکانات ندارم هرچی میکشیم از بی پولیه وگرنه به اینجا نمیکشید😭

ببین گلم من خودم بار چهارم قبول شدم.هر بارم به خاطر استرس رد شدم.دفعه آخر که قبول شدم از یک ماه قبلش هیچ تمرینی نداشتم.یه روز قبل امتحان تصمیم گرفتم برم آزمون بدم.همسرم مسافرت بود .صبح بچه ها رو سپردم به مادرم اسنپ گرفتم و رفتم .همون روزم قبول شدم

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

ببین گلم من خودم بار چهارم قبول شدم.هر بارم به خاطر استرس رد شدم.دفعه آخر که قبول شدم از یک ماه قبلش ...

اره واقعا  میشینم پشت فرمون ازمون دست و پاهام میلرزه. نمیدونم چیکار کنم دیگه خسته شدم😔

آزمون چی آیین نامه تئوری ؟ یعنی دوباره 9میلیون هزینه کنید و کلاس تو شهری بدید

نه، فقط ازمون آیین نامه باید بدیم با چشم پزشکی و هزینه خود کارتکس. یه ۸۰۰ تومنی میشه حدودا

خب اشکالی نداره عزیزم فیلمارو ببین یاد میگیری من مربیم بد بود

منم مربیم بدم بود

فیلم خیلی میبینم ولی واقعیت اینکه تا نشینی پشت فرمون و  قبول نمیشی چون عملیه 😔