2777
2789
عنوان

خانما چکار کنم راه درست چیه

161 بازدید | 17 پست

تو تاپیکای قبلیم هست شوهرم میره کوه با تور مختلط من بچه کوچک دارم هیشکیو ندارم شهر غریب نمیتونم باهاش کوه برم.قبنا میرفت حساس نبودم تازگیا گروهشونو پیدا کردم عکسارو که میبینم تو خونه اقا خیلی با شخصیت و سرسنگین رفتار میکنه من فک میکردم کوه میره هم اینجوریه تا عکسا و فیلمارو دیدم میبینم باهمه راحته میگه میخنده میرقصه  صدبارم باهاش دعوا کردم ولی میگه میرم که میرم نمیدونم تصمبم درست چیه همشم مبگه من راه کج نمیرم

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...

چرا اینقدر آزادش گذاشتی که نتونی هیچ کاری کنی !نمیگم دورهمیه امل بازی در نیار هر کی متاهله میدونه اینجوری اصلا درست نیست اگه با دوستاش میرفت آره ولی نه اونقدر که رفیق بازی کنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تو همین کاری که خودش انجام میدرو انجام بدی و ناراحت میشه ی خودشیفتس که همه چیو برای خودش خوب برای بقیه بد میدونه‌

شوهرم همیشه میگه باهر هر کی عین خودش باش اگه ناراحت شد بدون ی ادم‌سمی و خطرناکه

اگه تو همین کاری که خودش انجام میدرو انجام بدی و ناراحت میشه ی خودشیفتس که همه چیو برای خودش خوب برا ...

منو نمیراره برم متنفرم ازش

میگه من مردم میتونم خودمو کنترل کنم تو زنی گرگ زیاده

ادمای خودخواه خیلی خطرناکن ازشون هرکاری سر بزنه اخرش نه تنها خجالت نمیکشن طلبکارم میشن 

شوهرت پررو و گستاخ تشریف داره 

هر کاریو برای خودش خوب برای بقیه بد میدونه 

حتی مردها هم از مردای خودخواه بدشون‌میاد 

سلام عزیزم، اگر میتونی قاطعانه باهاش حرف بزنی و بگی که از این کارش ناراحت میشی و بعد مثلا یه تهدید ریز کنی که قهر جدی میکنی و دست رو نقطه ضعفش میذاری و ازین حرفا، انجام بده. اگر فکر میکنی این راه جواب نیست، باهاش برو! 

یا یه تفریح جایگزین پیدا کن. کار براش بتراش. مسئولیت های بچه رو بسپار بهش. انگاری انقدر که خودت همه کار ها رو کردی یکم در قبال شما و بچتون بی مسئولیت شده همسرتون.. 

شوهرگاو منم بهداصطلاح میده کوه .فضای سمی واکثرا واهل لاس منج راضی نیستم به بهانه گرفتن فیلم وعکس کوه میان لاس میزنن توی پی وی واینستا. تبادل اطلاعات وتهش شماره و....بی لول ترین ادماهستن.

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
شوهرگاو منم بهداصطلاح میده کوه .فضای سمی واکثرا واهل لاس منج راضی نیستم به بهانه گرفتن فیلم وعکس کوه ...

اره دقیقا عزیزم .شوهرم میره یه روز بعدش دوتا انتر  رو هم فالو میکنه .خودشم خوشش میاد شدهرم خودش اهل لاس زدنه‌.عزیزم شوهر شماهم قبول نمیکنه که نره شما چکار میکنید پس

تاپیک هاتوخوندم شوهرمن کپی شوهرتوئه.باهمین شرایط.تف توروشون.من نیدوم زنه با اون سن وسال وچسان فسان چرا محل سگ به شوهر من میده ولاس میزنه.شوهرمن اصاا گوه ترین چرا اونا خودشونودر حد این میبینن.من که زنشم ازش قطع امیدم اونا هول تشریف دارن😂

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀