2777
2789
عنوان

پارسال ی خانمی اینجا گفت

440 بازدید | 24 پست

گفت برادرش طلا فروشه و گفته طلا تا ده تومنم میرسه.. اون موقع طلا گرمی پنج تومن بود.. من گوش کردم و ی مقدار خریدم.. 

الان اون خانم با پیش بینی درستش کجاس بیاد بگه ممکنه طلا بیاد پایین آخه میخام ی کم دیگه بخرم.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه ی جا خوندم حبابه صد در صد تا ی مقدار تخلیه میشه

ولی باز اوج میگیره حبابش درحد هزاره نه میلیون

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

الان من بهت میگم طلا تا پایان امسال حداقل ۱۵ تومنه با این اوضاع 

اگر پول لازم داری بفروش کارتو راه بنداز اگر لازم نداری نگه دار چون طلا همیشه تو درازمدت سود ده بوده 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏
دیگه پیش بینی نمیخادطلا همیشه صعود دارهسال بعد این موقع طلاگرمی17ب بالاس

سال دیگه ماداریم دنبال شمامیگردیم😅

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂