خواهرم بیمارستان بستری بود مرخص شد . من گفتم نکنه پول کم بیاره . چون همش سونو گرافی میرفت . شوهرش هم این چند روز سرکار نرفت موند همراه تو بیمارستان . منم ۵ میلیون کارتش زدم . بعدش زنگ زدم بهش گفتم چون براش اسمس بانک نمیره . حس کردم ناراحت شد گفت من دلم نمیاد استفاده کنم .گفت میخواد پس بده . کارم زشت بود ؟ مبلغ کم بود ؟
نه کارت خیلی هم خوب بود. میگفتی حالا بمونه شاید لازم بشه. بعدا پس میدی
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشهم دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش
اگه فکر میکنی به خاطر کم بودنش ناراحت شد زنگ بزن بگو به خواهرت آجی پول و بزاره شاید نیاز شد اگه خواست بگو بیشتر بزنم بعدم بگو مراقب نینی و خودت باش که ما منتظریم به شوخی و خنده تموم کن حرفاتو که حس بد نگیره