2777
2789

یادمه یکی می‌گفت با شوهرم مشکل دارم یا قهر کرده 

منم تو کانال های ایتا که شوهرداری یاد میدادم عضو بودم یاد گرفته بودم بگم رژ قرمز بپوش دامن بپوش یا عشوه راه برو خودش میاد 

تنوع داشت باش بی حال نباش

منم دعا دعا میکردم زود شوهر کنم که اینارو یادم نره زودتر اجرا بکنم🤐

🌸🦋اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم🦋🌸      #متاهل 

حالا اجرا کردی

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی زود بزرگ شدممتاهلم ۱۸ سالمه دیدم به درد نمیخوره اینکار

عجله کردی دختر خوب

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵

بنده ۱۲ سالگی یه اکانت اینجا داشتم و به شدت تباه بودم اصلا دلم نمیخواد یاداوری بشه واسم که چیا گفتم😂😂

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

@unika‍ بگو چیا گفتی🤣نمیشد ریپ بزنم تگ کردم

خودمو با سنی که الان دارم معرفی میکردم و میگفتم شوهر دارم و حاملم😂الهی العفو

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

خودمو با سنی که الان دارم معرفی میکردم و میگفتم شوهر دارم و حاملم😂الهی العفو

🤣🤣وای از منم می‌پرسیدن چن سالته میگفتم ۱۷ ۱۸

🌸🦋اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم🦋🌸      #متاهل 

🤣🤣وای از منم می‌پرسیدن چن سالته میگفتم ۱۷ ۱۸

اگه میگفتیم چقدر بچه ایم با تیر میزدنمون آخه😂😭