2777
2789

مثل یه وسواس ب جونم افتاده دلیلشم مثلا تاپیک قبلمه چیکار کنم که پاک شه از ذهنم

یا اصن چرا پاک شه

بیشتر ب این فکر میکنم شاید اینجوری هم دیکه کمتر به اون گیر بدم و دعوا کنم و ازش محبت و توجه بخوام دیکه اونم یه نفس راحت میکشه

به خدا پناه ببر از شر وسوسه های شیطانی

هیچ چیز و هیچکس منفور تر از خیانت و خیانتکار نیست 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر من جون بچه هامو قسم میخورم 

بجان بچه هام

تو پارسال منی

بیا و تواین کانالی ک میگم عضو شو دوماه فقط انجام بده و باهاش پیش برو

رایگانه

وقت و انرژس و پولی ازت نمیبره

ولی زندگیتو از این رو باون رو میکنه

بجان همون بچه هام بجان خودم قصدم تبلیغ نیست.

بیا خصوصی یچیزی راجب خودم بگم.

ب نظرم هیچی منفورتر ازونی نیست که نیازخای همسرشو رفع نمیکنه

این اصلا توجیه قانع کننده ای برای خیانت نیست 

خیانت اصلا توجیه نداره

خیلی ناراضی هستی اول طلاق میگیری بعد میری دنبال اینکارا 

با خیانت اول از همه به خودت توهین میکنی 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست