2777
2789
عنوان

دخترم کل خونه رو خیس کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من از ۸-۹ ماهگی با لیوان آب میدادم .با اینکه بچه م شیرخشک میخورد 

یه روز وقت بذار ببین  اندازه ی نیازش آب میخوره؟ ،اگه نمیخوره یه ساعت یه بار بشونش رو کانتر یا میز خودت بهش آب بده 

داره بازی میکنه با اب

1سالگی باید از شیشه گرفت و نم نم ب لیوان عادت دادمن دخترم 6ماهشه با لیوان اب میدن بهش

با لیوان میخورد گاهی ولی دستشو میکرد و توش و زمینم میریخت و‌... حالا هم که کلا اونطوری شده

چجوریه؟

من یه مدلشو برات فرستادم..

درش کامل کیپ میشه از اون سوراخا اب میاد 

نی دارم خوبه ولی از اینا که نی جمع میشه درش میبنده نگیر

نیش زود میشکنه و اب ازش میریزه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

از اونا داره. قبول نمیکنه بخوره میگه باز کن!

😂😂😂😂

وروجک دلش اب بازی میخواد پس😂😂😂

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

آره ببین هر جا میشینم یهو میبینم زیرم خیس شد همین الانم رو‌مبل پتو انداختم دراز کشیدم روش😂

😂😂😂😂