2777
2789

ترم دوام 

با محیط غمگینش مشکل دارم با کثیفیش با نیدل شدن شیفت شب نرسیدن ب هیچ کاری 

هنوز اوله راهم میگم انصراف بدم 

برم یه رشته سبک بخونم برای استخدام آموزش پرورش 

خوبه که فهمیدی مال تو نیست

خواستی یه جلسه مشاوره هم برو بیشتر کمکت میکنه بی گدار به آب نزنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه مشابهی دارین یا دیدین تو اطرافیان لطفا بهم بگید

پزشکس هم همینجوریه؟

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

پرستاری رشته کم درامد وسختیه،ولی خب اگه فکر میکنی قطعی قبول میشی اینکار کن،ازینجا مونده وازونجا رونده نشی،یکی از دوستان ارشد پرستاری دانشگاه تهران قبول شد،ولی میدونم هدفش اینه بره از ایران وشرایط رفتنم داره

پرستاری و معلمی هر دوتاش یه کوفتی هستن. قید دوتاشو بزن برو کار آزاد. هم سودش خوبه هم اختیارت دست خودته

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)