2777
2789
عنوان

دیگه کسب نمیخواد تاپیک بزنه؟🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 24 پست
چرا هنوز کسب" میخواد تاپیک بزنه 😂😂

😱😱😱😱وای الان دیدم

😂😂🤣😂🤣

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این پایتخت چیه؟همه جا میگن.

فکرکنم فیلمه🤔

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
لااقل یکیتون بگه چی شد  همه یا ترس داشتن یا لرز یا سردرد  زهرهلاهل خو  بگید چیشد 😆

مگه ندیدی؟

داعش گیرشون انداخت  داعشیه زنگ زد به فرماندشون نمیددنم چیشون  گفت دو تا پیرمرد و 11تا زن و بچه و دوتا حوری یعنی سارانیکا 

دنـــیا پـر است از آدم هـایــی کــه هـرروز لبـاس نــــو بر تـن می کنـند،اـما وقتی نـزدیـکـشــان می شوی بــوی کهنگــی عـقایـدشان آزارت مـی دهـد😏  
این پایتخت چیه؟همه جا میگن.

پایتخته دیگه جوکر ترسناک 😣😥

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
گیر داعشیا افتادن.ب دوقلوا گف حوری بهشتی.بعد تموم شد😭

😢😢😢😢

دنـــیا پـر است از آدم هـایــی کــه هـرروز لبـاس نــــو بر تـن می کنـند،اـما وقتی نـزدیـکـشــان می شوی بــوی کهنگــی عـقایـدشان آزارت مـی دهـد😏  

بچها بریم تو تاپیک اولی این سریال😢

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤