2777
2789

۵هفته گفت ضربان نداره افتادم به خونریزی دفع لخته

الان ۸هفتم رفتم سونوگفت تو۵ هفته متوقف شده وساک خالیه گفت برودکتر میگه چکار کنی 

میخواستم از شما بپرسم الان باید چکارکنم برم بیمارستان برای سقط یا خودش میاد؟هماتوم هم دارم ودرد

برو دکتر مینویسه سونو اگه در حال دفع باشی که خودش میاد و تو سونو معلوم میشه اگرم که نه خودش میگه بری بیمارستان

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماماها سواد ندارن همش ادعا اناز متخصص سوال کن

دوست داری راجب بهداشت هم همینو بگن؟

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

برو متخصص اگه سونو میگه قلب نداره ساک خالیه برو بیمارستان اونا دوباره چک میکنن بعدشم اونجا متخصص داره ..اما برای دل قرص خودت برو به متخصص خیالت راحت بشع

این نیز بگذرد....

عزیزم اگه خونریزی داری آویشن و پونه رو بجوشون با نبات بخور خیلی تاثیر داره حتما بیمارستانم برو من تو ...

خداکنه نگن کورتاژ اصلا نمیدونم چطوریه 

باقرصوشیاف حل شه شما چند هفته بودی؟

عزیزم کورتاژ چیه چطوریه چند روز طول میکشه دردخیلی داره؟نمیشه باقرص وشیاف دفع بشه ؟

یک جور عمل از طریق واژنه میری اتاق عمل بیهوشت میکنن ساک خالی رو خارج میکنن یکی دو روز حالت پریودی داری باید نوار بزاری بعدش اوکیه دکتر هم میگفت تا ۶ ماه بعد کورتاژ نباید بچه بیاری توی نت بزن مراقبت های بعد از کورتاژ کامل برات توضیح میده دردش هم در مقابل دردهای سقط صفره

بزرگی به سر وصدا و هیاهو نیست نام بزرگترین اقیانوس، آرام است

خداکنه نگن کورتاژ اصلا نمیدونم چطوریه باقرصوشیاف حل شه شما چند هفته بودی؟

من دوبار سقط کردم ی بار مثل شما ی بار چهار ماهه هر دوش با خوردن این جوشانده و قرص زیر زبونی سقط شد میخوای الان این جوشانده رو بخور صبح برو بیمارستان من اینکار انجام دادم حتما دراز نشست و بشین و پاشو هم انجام بده اگر خونریزت زیاده حتما بیمارستان برو خواستی اونجا بخور جوشانده

سریع هم قبول نکن کورتاژ بشی حتما بگو با دارو شروع کنن حتما دفع میکنی به کمک دارو و جوشانده

کلا اول دارو میدن چکن برای کورتاژ هم باید ی مقدار دهانه رحم باز بشه

همتا اسم خـودمه♥