2777
2789
عنوان

جهیزیه تون در چه حد تکمیل بود

114 بازدید | 8 پست

مثلا خرده ریزه های پلاستیکی اشپزخونه یا بقیه چیز هایی که تا لازم نشن ادم نمی فهمه اصلا این چیزا تولید شدن 🤣🤣 

مثلا درب قوطی باز کن ، جارو نپتون ، شعله پخش کن و هزار تا خورده ریزه ی دیگه حالا چه تو اشپزخونه چه داخل بقیه اتاق ها به کار میاد

یا فقط وسایل برقی و ظرف و قابلمه و فرش گرفتین؟

درب قوطی باز کن؟؟؟؟؟

این مسخره بازیا چیه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

خیلی چیزای که اصلا هنوز نمی‌دونم چی هستن و همه اینایی که گفتی و به جهازی بابام داد که هنوز بعد ۸ سال خیلی هاش استفاده نشده و بعضی هاشو اصلا نمی‌دونم چی هست 

البته اصفهانی هستیم اصفهانی ها فقط اینکار رو می‌کنند تا خرخره خودشونو لا قرض میکنند 

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درب قوطی باز کن؟؟؟؟؟این مسخره بازیا چیه

🤣🤣 چه میدونم ، دیدی میری تو فروشگاه های پلاسکو کلی چرت و پرت هست که شاید روزی به کار بیاد و دلت میخواد همه رو بخری ، گفتم شاید از این چرندیات هم میخرن برا جهیزیه

🤣🤣 چه میدونم ، دیدی میری تو فروشگاه های پلاسکو کلی چرت و پرت هست که شاید روزی به کار بیاد و دلت می ...

گول رسانه های بیگانه رو نخور زن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
🤣🤣🤣 تو اینستا بیشتر این چیزا رو میگن ، تازه واسه روغن ظرف شیشه ای مد شده ، روغن ریز 😁😁😂😂😂

چ مسخره بازیا

بخدا ی ماه اول دلت خوشه استفاده میکنی

از ماه بعد خسته میشی با همون روغن روغن می‌ریزی تو قابلمه😂😑

چ مسخره بازیابخدا ی ماه اول دلت خوشه استفاده میکنیاز ماه بعد خسته میشی با همون روغن روغن می‌ریزی تو ...

اینکه خوبه ، تاید و ریکا و مواد شوینده رو تو قوطی و بطری شیشه ای که حتما هم دربش چوبی باشه میریزن ، کلا یه بساطیه

فقط دلم خنک میشه اونی که این کار رو میکنه ، بطری شیشه ای که توش شوینده ست از دستش بیفته رو فرش و بشکنه 🤣🤣🤣 همه شوینده ها بریزه رو فرش ، به چوخ بره ، آیی که حال میده🤣🤣🤣

اینکه خوبه ، تاید و ریکا و مواد شوینده رو تو قوطی و بطری شیشه ای که حتما هم دربش چوبی باشه میریزن ، ...

همین

اینا ک از این کارا میکنن میدونی از کدوم عروسان؟

عروساییی ک میرن زرد عقدی میکنن کلرو

ب جا دعوت میشن واس شوشو میوه پوست میکنن ریز ریز میکنن تو حلقش جا میدن

بعدم ب شوهره مث چسب میچسبن

بش میگن بابا بیا کمک ظرفا رو بردار

میگه ن جعفر جان گفته از جام تکون نقولم

اینا اونان