2777
2789
عنوان

چرا برقا دیگه نمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 48 پست
ینی از چند وقت دیگه باز میخوان قط کنن؟خیلی استرس دارم ک زمستونم قط کنن مث پارسال

جدیدا ک گفتن دیگ خونگی ها قطع نمیشن تو کانال خبری ها خوندم 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نگرانشون شدم‌

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

خداروشکرکل وجودم استرسه

استرس چرا اخه همچین ک هزار فکر و خیال و قرض و اجاره  گرفتاری داریم استرس اونا کمه که برای برق استرس میکشی 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
استرس چرا اخه همچین ک هزار فکر و خیال و قرض و اجاره گرفتاری داریم استرس اونا کمه که برای برق استرس ...

اخه باید برم ی جای خیلی دور از خونه 

تنها زندگی کنم

میترسم دوباره هی برق بره اب بره اونجا تنها گیر کنم جایی

اخه برق ک میرف اب و انتن و اینترنت همممه چی قط میشه دیگ

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

خوشبحال اونایی که میگن هوا خنک شده کولر خاموش ماگه هنوز با دمای ۳۶درجه همچنان زیر کولریم 😰😥

آره مشهد خنکه 

باید پاشم پنجره ها رو ببندم تا صبح خیلی سرد میشه بچه‌ها سرما میخورن 

لابد جنوبید شما

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

مثل اون کلیپ زنگ زده بود اداره برق امروز چرا برق ما قطع نکردین نگران شدم😂

عه ندیدم من همینجوری یچی پروندم😆

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

آره مشهد خنکه باید پاشم پنجره ها رو ببندم تا صبح خیلی سرد میشه بچه‌ها سرما میخورن لابد جنوبید شما

بله عزیزم شهر مشهد الرضا خوشابسعادتت دعامون کن لطفا واسه ابجیم بچه داربشه

شمالی بود سمت ما اینو درست کرده بودن😂

امروز فرداییه دوباره سوپرایز بشیم من که همش میگفتم بخاطر مهر هست مردم بشور بساب دارن باز میرن😄

بله عزیزم شهر مشهد الرضا خوشابسعادتت دعامون کن لطفا واسه ابجیم بچه داربشه

ان شالله به حق امام رضا 💚

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

منتظرن کلاسا آنلاین بشه بعد ببرن و تر بزنن به یادگیری بچه ها

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨