2777
2789
عنوان

رابطه جدید تجربه ها بیان

71 بازدید | 6 پست

من دلم میخواد به خودم فرصت دوباره ای بدم و آدم خوبی انتخاب کنم اما همش احساس میکنم کارم اشتباهه، مدتهاست از ارتباط سابقم میگذره که حالم خوب نبود، چیکار کنم

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفر قبلیه خوب نبود؟ بنظرم شانستو بازم امتحان کن من خودمم همین کارو کردم بنظرم همه مث هم نیستن ولی خب ...

نه خوب نبود خیلی داغون شدم سر اون به هزار بدبختی خودمو جمع کردم

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
بنظر من شانس دوباره بده ی ادم خوب انتخاب کن

هیشکی به دلم نمیشینه انگار طلسم شدم

نه خوب نبود خیلی داغون شدم سر اون به هزار بدبختی خودمو جمع کردم

خب الان کسی دیگه ای هست که مثلا حسی بهش داشته باشی یا اون داشته باشه؟ عجله نکن بزار یکی ک واقعا حس کردی دوستت داره بیاد ، من طبق تجربم حرف میزنم دقیقا همین اتفاقا برام افتاد

با فاصله کم از رابطه قبلیم دوباره با کسی ارتباط گرفتم ک از خیلی قبل میدونستم دوستم داره ، تا الان ک سه چهار سالی گزشته تقریبا خداروشکر راضیم 

توهم سعی کن اندفعه با دقت بیشتری انتخاب کنی همون اول وابسته نشو ببین اگه خوب نبود قبل اینکه دیر بشه بیخیالش شو

خب الان کسی دیگه ای هست که مثلا حسی بهش داشته باشی یا اون داشته باشه؟ عجله نکن بزار یکی ک واقعا حس ک ...

من انگار قلبم مرده، منم لیاقت عشق رو دارم💔