2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایول رتبه خوبی داشتیمیتونم روش درسخوندنتو بدونم؟میشه کمکم کنی خیلییی سردرگمم

عزیزم کنکوری هستی؟

رشنه ات چیه؟

منم مث تو سردرگم بود در اوج سردرگمی داشتم ادامه میدادم درسته سردرگمی ولی دلیل نمیشه که بذاری درس خوندن رو کنار

من درسنامه رو میخوندم و بعدش تست میزدم مرور بیشتر میکردم فقط میخوندم همین،

دانشجو🧠

عزیزم کنکوری هستی؟رشنه ات چیه؟منم مث تو سردرگم بود در اوج سردرگمی داشتم ادامه میدادم درسته سردرگمی و ...

بله کنکوری ام

انسانی

میخوام روانشناسی بالینی بیارم

چجوری هم‌مدرسه و هم کنکور میخوندی؟

میشه کمکم کنی

دهمو خوندی؟

میگن نهایی دوازدهمو نمره خوبی بگیرم بهتره تا بشینم کنکوری بخونم

چیکار کنم؟؟؟؟

بله کنکوری امانسانیمیخوام روانشناسی بالینی بیارمچجوری هم‌مدرسه و هم کنکور میخوندی؟میشه کمکم کنیدهمو ...

روانشناسی بالینی نداریم تو مقطع کارشناسی 

بالینی تو مقطع ارشده

کارشناسی رو همینطور میخونی به اسم روانشناسی 

بعد کنکور ارشد میدی اونجا میتونی بالینی بیاری نه الان

خودمم جدی نمیدونم چطور میخوندم😂ولی روزای مدرسه اکثرا تشریحی طور میخوندم و روزای تعطیل تست میزدم 

نهایی خیلی مهمه ۶۰ درصد نهایی هست من تنها چیزی که یهو رتبه ام رو برد بالا همین نهایی ها بودن پس نهایی مهمه نهایی طور بخون کنارشم تست بزن

دهم رو اره خوندم 

از تابستون ۴۰۳ شروع کرده بودم تابستون ۴۰۳ دهم و یازدهم رو جمع کردم 

از مهر هم دوزادهم و مرور دهم و یازدهم

دانشجو🧠

بله کنکوری امانسانیمیخوام روانشناسی بالینی بیارمچجوری هم‌مدرسه و هم کنکور میخوندی؟میشه کمکم کنیدهمو ...

مسلما نهایی ها خیلی مهم هستن تو تراز کنکورت ۸هزار باشه ولی تراز نهایی ۵۰۰۰ میبینی تراز کنکور میشه ۶هزار یا ۵ هزار

دانشجو🧠

روانشناسی بالینی نداریم تو مقطع کارشناسی بالینی تو مقطع ارشدهکارشناسی رو همینطور میخونی به اسم روانش ...

مرسییی عزیزم واسه راهنماییت🥰

خیلییی ممنونم😍🥰

من از تابستون شروع نکردم اعصابم خورده

ولی خب باید یک غلطی بکنم دیگه فعلا دوازدهمو خوب برم جلو 😂

مسلما نهایی ها خیلی مهم هستن تو تراز کنکورت ۸هزار باشه ولی تراز نهایی ۵۰۰۰ میبینی تراز کنکور میشه ۶ه ...

واوو

چقدر تاثیر داره پس

بهتره بشینم دوازدهممو خوب بخونم

چون کنکور اکثرش هم از دوازدهمه 

واووچقدر تاثیر داره پسبهتره بشینم دوازدهممو خوب بخونمچون کنکور اکثرش هم از دوازدهمه

بله درسته ولی دلیل نمیشه که دهم یازدهم رو بذاری کنار اونا رو هم بذاری کنار از یه طرف ضربه میخوری

دانشجو🧠

میشه یه سوال بپرسم من امروز رفتم تو اینستا یکی میگفت رایگان تک نیت میگیرم منم رفتم گرفتم  گفت نه نمیشه اخه با رتبه من که پارسال ارومیه حقوقشو اورده بود وای خدا یعنی اینا درستن رتبم ۴۷۰۰ انسانی 

منطقه ۲

مرسییی عزیزم واسه راهنماییت🥰خیلییی ممنونم😍🥰من از تابستون شروع نکردم اعصابم خوردهولی خب باید یک غل ...

پس یازدهم رو شروع کن 

دوزادهمم خوب جلو ببر هم نهایی طور هم تستی

دانشجو🧠