2777
2789
عنوان

من غلططططططط کنم یه بار دیگ حامله بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژنم ریز نیست والا نه خودم نه شوهرم خودم ۷۳کیلوام قد ۱۶۵شوهرم ۱۸۵قدشه وزنشم نمیدونم

هفته چند چندکیلو بود 

من خودم و شوهرم ریزیم ولی بچه هام به دنیا اومدی درست هستند بزرگ که میشن مثل خودمون آب میشن

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

چجوری نداشته باشم وقتی میرم سونو میگن وزنش کمه شما باشی استرس نمیگیری

دستتو بزار شکمت فکرتو تمرکز کن ک این بچه داره با این مثلا شیرینی ک داری میخوری وزن داره میگیره 

از بس تلقین میکنی شاید وزن نمیگیره

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
ژنم ریز نیست والا نه خودم نه شوهرم خودم ۷۳کیلوام قد ۱۶۵شوهرم ۱۸۵قدشه وزنشم نمیدونم

خب شاید بچه ات از اونایی که به دنیا اومد وزن میگیره شاید هم طبعش صفرایی و کلا لاغره. من و شوهرم اضافه وزن داریم پسر نوجوونم با اینکه بیشتر از من میخوره کم وزنه همیشه چون صفراییه

چن هفته هستی؟ 

بعد از ازدواج با یک فرد، باید همیشه یادتان باشد که ممکن است در زندگی با اشخاصی زیباتر از او رو به رو شوید. اما تعهد و مسئولیت پذیری یعنی چشم بستن بر هوا و هوس های بعدی و احترام گذاشتن به انتخابی که قبلا داشته اید. ▫️ بعد از ازدواج، ما دیگر حق داشتن رابطه های موازی نداریم و این بهایی است برای داشتن یک فرد دائم که به ما آرامش و امنیت می دهد و با او می توانیم یک زندگی را بسازیم و فرزند داشته باشیم، می پردازیم.▫️ بعد از ازدواج تمام زن های دنیا برای مردها میشوند انسان و نه زن، و برای خانم ها تمام مردهای دنیا میشوند انسان و نه مرد، تمام شد و رفت. اگه امضامو دوس داشتی اینو هم بخون

من خوب بود خدایش باداربم

ویار تهوع خاص نداشتم

دوماه اخر‌بچه بزرگ‌میشه نزدیک معده هست

تنگی نفس اینا

وبچه م ۳۹۰۰بد نیا اومد

خیلی میخوردم

الانم باز سختی ها خودشو داره پسرم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

به منم گفت ظريفه دنيا اومد سه و دويست گرم بود خرب جنين هفته اخر وزن ميگيره و اينكه بعد از غذا خوردن به سمت چپ بخواب اين خيلي تاثير داره جنين ماه اخر وزن ميگيره 

عزیزم دوستای منم وزنشون کم بود بچه دکتر قرص مولتی ویتامین اینا نوشت

بعدشم معمولا بچه 2_۳ماه آخر وزن گیری میکنه

ناراحت نباش

منم باردارم من هم سر بچه ی اولم هم سر این تهوع شدید دارم یعنی آرزوی مرگ خودمو میکنم حالا که یبوست بد ...

منم ۹ ماه تهوع داشتم . ۸ کیلو کم کردم اولا. چون مشکل یبوست داشتم فقط میوه میخوردم

خب بچه ریز هست. برادرزادم با وجود اینکه مامان و باباش ریز نبودن ریزه هست. ۳ سالشه وزنش بابرادر یکسال ...

دوست داشتم با یه وزن معمولی به دنیا بیاد حداقل سه کیلو بشه