یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
همونجور که به فکر بچه درست کردن هستن باید به فکر خونه خریدنم میبودن
اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️
دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید
دلیلش اینه که خونه با جمعیت بالا و بجه کوچیک بیشتر تخریب میشهبله متاسفانه جمعیت بالای سه نفر سخت خون ...
مگه دور از جون حیوونن؟! چطور به سگ و گربه دار خونه میدن تخریب نمیشه؟ بچه دار تخریب میشه؟ ! فوقش یه رنگ میخاد خونه که اونم همه صاحب خونه ها اخرش پولشو میگیرن از مستاجر بدبخت
یکینیست بهشون بگه بگوزن و شوهر نازا بنویس خجالت نکش
هم اجاره میخواد هم دلش نمیاد خونشوبده اجاره
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اره ،آرامش نزاشتن برامون خونمون رو خراب کردن نه در مونه نه دیوار سالم ،ما خونمون ویلایی بعد کنار خودمون خونه بچه هاش اینقدر سر صدا کردن تا صبح خواب نمیزاشتن برامون