2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون به خونه بیشتر آسیب میزنن

من نمیدادم

همونجور که به فکر بچه درست کردن هستن باید به فکر خونه خریدنم میبودن

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

۳،۴ نفر که خیلی خوبه

اینجا فقط به عروس داماد خونه اجاره میدن

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید

دلیلش اینه که خونه با جمعیت بالا و بجه کوچیک بیشتر تخریب میشهبله متاسفانه جمعیت بالای سه نفر سخت خون ...

مگه دور از جون حیوونن؟! چطور به سگ و گربه دار خونه میدن تخریب نمیشه؟ بچه دار تخریب میشه؟ ! فوقش یه رنگ میخاد خونه که اونم همه صاحب خونه ها اخرش پولشو میگیرن از مستاجر بدبخت

دیگه دیوارهارا که گاز نمیزنن!!

نگران خونشونن

من یه آگهی دیدم،زن و شوهر ترجیحا با یه نوزاد

یا اگه بزرگ باشه ترجیحا دختر

یکی‌نیست بهشون بگه‌ بگو‌زن و شوهر نازا بنویس خجالت نکش

هم اجاره میخواد هم دلش نمیاد خونشو‌بده اجاره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
مگه دور از جون حیوونن؟! چطور به سگ و گربه دار خونه میدن تخریب نمیشه؟ بچه دار تخریب میشه؟ ! فوقش یه ر ...

عزیزم به من چه ربطی داره؟

استارتر پرسید دلیل خاصی داره

گفتم بله صاحبخونه ها این دلیل مسخره رو میارن

ما خودمون یک خوانواده ۵ نفره اجاره نشین هستیم و با این مشکل دست و پنجه نرم میکنیم