2777
2789
عنوان

طلا خریدم همه میکن مال پیرزن هاست پشیمونم کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2448 بازدید | 95 پست

یاد طلاهای فیلم ترکیه ای افتادم مبارکه 

بد نیومد بنظرماااا

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ نما داره مبارکت باشه قشنگه🥰

مرسی گلم من برای سرمایه گذاری خریدم وگرنه میتونستم ظریف بگیرم

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......

استاتر اگه کمتر از ۴۵ سالی بله درست گفتن 

مبارکت باشه ان‌ شاالله  سرویس به سرویس طلا بخری

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

استاتر اگه کمتر از ۴۵ سالی بله درست گفتن مبارکت باشه ان‌ شاالله سرویس به سرویس طلا بخری

30سالمه

ولی برا سرمایه گذاریه

ممنون 

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......

قدیمیه 

ولی طلا طلاست 

قدمت داره عوضش مثل چیز عتیقه 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

مبارکت باشهاسی کورد هستین؟

قربانت

بله کردم

جدیدا خریدی ؟

چه قیمت 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

خیلی خیلی عذر می‌خوام ولی در شرایط فعلی اقتصادی این ضرب المثل جا داره بگیم گر به دستش به گوشت نمی‌رس ...

وای توروخدا چرا همه فاز دارین

این موضوع رو نمیگم مخاطبمم فقط شما نیستی عزیزم خیلیا هم نظر شما بودن 

هر کی نظر مخالف میل تون داشته باشه میگین حسادت.. بیخیال

آلان من اصلا اسی رو نمیشناسم ولی واقعا طلایی کع گذاشت خیلی قدیمی شده دارم صادقانه بهش میگم و حتی راهکار دادم

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

مبارکهخداروشکر کن ک تواین اوضاع گرونی و سخت تونستی ک بخریطرحشم قشنگه بنداز و عشق کن

ممنون

بخدا اینقد دودلم ازش همه میگن این چیه

مبارکتون باشه عزیزم🥰

مرسی گلم