2777
2789
عنوان

خواننده مورد علاقتون کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 36 پست
من عاشق این پروفتم😂یعنی نگاش میکنم و اداش درمیارم ودرحدی محوشَم ک انگاردارم صداش میشنوم😂😂😂

خداوکیلی خیلی قشنگه

هر فردی که با شما مهربان است عاشق شمانیست، برخی از مادران فرزندانشان را درست تربیت کرده اند.    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم😂😂😂😂😂❤️

یعنی باورت نمیشه هرزمان دیدم چن دقیقه میمونم رو پروف هعی باهاش میخونم😂یه مدت میگفتم خدایا چراپروفش برداشته🥴الان دیدمش ذوقیدم😂😂😂خداییش خیلی قشنگه بزار همین بمونه فقط😂🤭

یعنی باورت نمیشه هرزمان دیدم چن دقیقه میمونم رو پروف هعی باهاش میخونم😂یه مدت میگفتم خدایا چراپروفش ...

😂😂

هر چی بذارم تهش باز برمیگردم مجدد همینو میذارم🤣

پس لب خونیشو خوب دراوردم🤣

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

چاووشی .شادمهر عقیلی .ابی. شهرام شب پره .شهره.فرزاد فرزین.زینعلی.علیزاده .

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

😂😂هر چی بذارم تهش باز برمیگردم مجدد همینو میذارم🤣پس لب خونیشو خوب دراوردم🤣

اصلا بر ندار😂

هر فردی که با شما مهربان است عاشق شمانیست، برخی از مادران فرزندانشان را درست تربیت کرده اند.    

خارجی لیدی گاگا و دوالیپا

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

اصلا بر ندار😂

چشم😁

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

😂😂هر چی بذارم تهش باز برمیگردم مجدد همینو میذارم🤣پس لب خونیشو خوب دراوردم🤣

من دقیقا همون حرکتش رو انجام میدم😂اگه خودتون انجام دادی ک فوق العاده اس👏انتخابتون رو همین یه دونه پروف عالیه بقیه پروفاتون باعرض معذرت نپسندیدم چون خیانت میشه درحق این خوشگله😂