2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم

185 بازدید | 16 پست

امروز سر مانتو کوتاه باهاش دعوام شد

خیلی آدم مستبدیه

همیشه فقط حرف حرف خودشه. هرچی من بگم میگه نه،اقا بالاسره برام

میگه حق نداری لباس کوتاه بپوشی میگه من نمی‌خوام زنم اینطوری جلوی مردم باشه.

منم موند پس من آدم چی؟ سلیقه‌م چی؟ دلم چی میشه؟

همیشه فقط منم‌منم می‌کنه… حس می‌کنم اصلاً دیده نمی‌شم توی این رابطه.

بسترم،صدف خالیه یک تنهاییست ....و تو چون مروارید،گردن آویز کسان دگری 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توهم نزار لباس خوشگل تن کنه من نمیزارم پیرهن سفید که خیلی دوست داره بپوسه

مگه اونم بهت گیر میده؟؟

قبل ازدواج باید توافق میکردید

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
حق با کسی نیستهرکدومتون دارید نظر خودتونو بیان میکنید ، هم تو حق داری هم اون

خب من خودم باید برا پوششم تصمیم بگیرم

قبل ازدواج باید توافق میکردید

اصلا همچین ادمی بنظر نمیرسید

مذهبی نیست

ولی رو پوشش حساسه

مثلا من یه لحظه شالم باز شه میگه گردنتو بپوشون

زشته جلو مردم

خجالت بکش

خب من خودم باید برا پوششم تصمیم بگیرم

از این جهت حق داری . ولی اینم در نظر بگیر که منطق مرد ها با زنا فرق میکنه ، فکر میکنن عالم و ادم کمر همت بستن که به زنشون نگاه کنن و فکر بد درموردش کنن . سر این قضیه هیچوقت نمیتونی قانعش کنی

اصلا همچین ادمی بنظر نمیرسیدمذهبی نیستولی رو پوشش حساسهمثلا من یه لحظه شالم باز شه میگه گردنتو بپوشو ...

فقطعا تو این مورد این مدل؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
از این جهت حق داری . ولی اینم در نظر بگیر که منطق مرد ها با زنا فرق میکنه ، فکر میکنن عالم و ادم کمر ...

اره

خیلی حساسه😑

منم منم که زیاد میکنهولی این خیلی رو مخه

عزیزم یه مدت بگو باشه عه درست

دفعه بعد با خودت میرم مانتو میخرم

باشه

جبهه نگیر باور کن یه مدت که گفتی باشه مخالفت نکردی اعتماد میکنه دیگه کاریت نداره

عزیزم یه مدت بگو باشه عه درستدفعه بعد با خودت میرم مانتو میخرمباشهجبهه نگیر باور کن یه مدت که گفتی ب ...

اعتماد داره

ولی بدش میاد