2777
2789
عنوان

کراشم

96 بازدید | 13 پست

بچه ها رو مشاور کنکورم کراش داشتم طوریکه وقتی میخواسم از ایران خارج شم گریه م میگرفت یادش میفتادم 

روزی که پرواز داشتم میدونید بهم چی گفت 

گفت میری یه جای دور و من از الان دلم تنگ شده منم گفتم رسیدم اونجا وقتی سیمکارت گرفتم بهت میدم شمارمو 

بعد برگشت بهم گفت این حقیقت رو انکار نمیکنم که تا الان برام مهم نبودی ولی الان چون میخوای بری خارج و رشته مورد علاقتو بخونی خیلی دلم میخواد باهام دوس باشی بعدش گفت شوخی کردم🤦🏻‍♀️ 

خیلی بهم برخورد یعنی ارزش ادما براش به مدرک و رشتشونه اونم ادمی که اهل مطالعه و ادبیاته کلا ذهنیتم راجبش عوض شد 

یه جورایی بدم اومد ازش ولی ته قلبم دوسش دارم هنوز🥲 

بنظرتون شمارمو بدم بهش یا نه ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه باهات وارد رابطه بشه

من دیگه بعد از کنکور زیاد باهاش اوکی نبودم افتادم دنبال کارای مهاجرتم خودش چند وقت پیش پیام داد گفت من هر وقت کتاب و رنگ ابی میبینم یادت میفتم 

بعد از ۵ ماه خودش پیام داد خبر نداشت دارم میرم اگه پیام نداده بود من اصلا ازش خدافظی ام نمیکردم 

شمارمو ندم بنظرتون ؟ 

من دیگه بعد از کنکور زیاد باهاش اوکی نبودم افتادم دنبال کارای مهاجرتم خودش چند وقت پیش پیام داد گفت ...

بنظرم نه 

از اون ادماست که هی میان الکی پیام میدن میرن

مهاجرت کردی دیگه به فکرای آدمای اینور نباش دختر زندگی جدیدتو بساز

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨