2777
2789

این پیام رو توی تماس با ما ارسال کرده.

نه بحث سیاسی کرده نه دعوا. فقط نمیدونسته اینکه چون ناراحت بوده میخواسته تاپیکشو گزارش بزنن و اونم تاپیک بقیه رو گزارش بزنه ( تاپیکای حساس و خصوصی ) تو نینی سایت گناه کبیره محسوب میشه!!! از عصره تلگرام به من پیام داده و کارش گریه هست که نمیتونه تاپیکاشو حذف کنه چون تعلیق مشکی شده

نینی یار عزیز، این متن رو واسه شما در بخش تماس با شما ارسال کرده. لطفا حداقل تعلیقشو کمتر کنین. واقعا واسه همچین چیزی تعلیق مشکی زیادیه و من خودم تو اون تاپیک بودم

اینم پیامش که واسه شما ارسال کرده:

سلام وقتتون بخیر. بنده نمیدونستم اینکه بگم بقیه واسم گزارش بزنن تا یه تاپیکی که آبروم در خطره تعطیل بشه جزو قوانین سایت هست. به خاطر همچین درخواستی تعلیق مشکی گرفتم و واقعا بی انصافیه. پس چجوری وقتی کاربران پیشنهاد دادن که لینک تاپیکم رو بزارم تا نینی یار حذف کنن این کار رو انجام بدم وقتی تعلیقم و تازه متوجه شدم؟ با اضطراب و وسواس شدید چیکار کنم که اینجا آزادی بیان هم از من گرفته شده و به نا حق اون هم تعلیق مشکی شدم برای نا آگاهی؟ هیچ جای دنیا افراد رو اونجوری که تو نینی سایت رفتار میکنن باهاشون رفتار نمیشه. از شما خواستارم لطفا اکانت من رو رفع تعلیق کنین ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اگه درخواست بده تاپیکاشو پاک کنن وقتی تعلیقه میشه؟ چجوری؟ همشو پاک میکنن؟

نه اول از تعلیق درش میارن بعد خودش میتونه لینک بده نی نی یار توی روز ها و ساعات مشخص شده براش پاک میکنه

اگر به دامن وصل تو دست ما نرسد کشیده ایم در آغوش آرزوی تو را

جواب میدن؟

من چند روز پیش به درخواست خودم تعلیق مشکی شدم بعد دیدم تاپیکام پاک نشد رفتم همین قسمت که تبادل نظر نوشته پایین پایین سایت یه بخشی داره تماس با ما اونجا درخواست رفع تعلیق دادم فرداش برگشت

اگر به دامن وصل تو دست ما نرسد کشیده ایم در آغوش آرزوی تو را