2777
2789
عنوان

کسایی که وضع مالیتون خوبه چه مشکلاتی تو زندگی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1809 بازدید | 94 پست
ارامش ندارم همه چیز دارم پول سکه طلا زمین ماشین ولی ارامش ندارم😫😫😫

یعنی وقتی ارامش نداری ماشین و خونه برات بی ارزش میشه ؟؟؟؟ 

تنبل نیستم اما در مصرف انرژیم صرفه جویی میکنم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشع ب خدا میگم منو با بی پولی امتحان کن ن چیزای دیگه پول کم باشه آدم کم میخوره کم میپوشه مشکلات دیگه رو چ غلطی میشه کرد؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بعضی هاشون مریضی چشم زخمبعد پول که هست، بعضی اقایون روابط با خانمها دارندهیچکس بی مشکل نیست

اره میدونم ولی اونی که هم بی پوله هم مشکل داره بده

انشالله زودی خوب شی

متاسفانه هیچ کدوم هنوز درمان ندارن  خدا کنه روزی پیدا بشه 

۷ ساله دارم داغون میشم از درد 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
خب چه مشکلی دارین

با همه قطع ارتباطم از بس اذیتم کردن.یه نمونه ش این که همسرم میخواست جهازمو عوض کنه بهترشو بخره بابام یه دعوایی راه انداخت.گفت این میخواد جهاز که من دادمو بفروشه بره طلاقت دادنی هیچی برنگردونه

همش فکر اینع طلاق بگیرم.این فقط بابامه و یه قسمت از اذیت کردناش.بقیه اعضا هم عر کدوم به نوعی اذیت میکنن 

از لحاظ مالی مشکلی ندارم خانواده خودم و همسرم عالی ترینن مخصوصا خانواده شوهرم که با اصالت و با فرهن ...

گذشتش مگه دوباره انجام میده ؟؟ سعی کن زمان حالش و درست کنی

همیشع ب خدا میگم منو با بی پولی امتحان کن ن چیزای دیگه پول کم باشه آدم کم میخوره کم میپوشه مشکلات دی ...

ارامش و سلامتی و برا همتون ارزو میکنم,❤️