2777
2789
عنوان

جسارتا قد و وزنتون چنده

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 41 پست
نمیدونم چرا خودم حس میکنم باید بشم ۶۲ ایناجدی خوبه؟

جدی میگم 

هم قد بلند هستید

هم وزنتون خیلی خوبه

حالا که تا اینجا اومدی، لطفا یه صلوات واسه سلامتی امام زمان و حاجت‌رواییِ خودم و خودت بفرست.🙂 تا اطلاع ثانوی همه‌ی حق‌های دنیا با شماست، پس لطفا واسه‌ی بحث کردن ریپ نزن✋️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه چون منم مثل شمام تازه من دوکیلو چاق تربودم ب نظرم قشنگ تر بودم

جدی خوبه؟

یعنی میگی کمتر نشم بشم ۶۲ و اینا 

خیلی رژیم گرفتن برام سخت شده اصلا حوصلشو ندارم 

تا اینجا هم رسوندم به سختی

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
جدی میگم هم قد بلند هستیدهم وزنتون خیلی خوبه

آدم باید ورزش کنه دائم 

که اندامش خوب باشه نه فقط لاغر بودن 

که متاسفانه من نمیکنم نمیدونم چرا اینقدر سخته برام

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
170 و 65

وای شماهم خیلی ایده‌آل هستید🤩

حالا که تا اینجا اومدی، لطفا یه صلوات واسه سلامتی امام زمان و حاجت‌رواییِ خودم و خودت بفرست.🙂 تا اطلاع ثانوی همه‌ی حق‌های دنیا با شماست، پس لطفا واسه‌ی بحث کردن ریپ نزن✋️

آدم باید ورزش کنه دائم که اندامش خوب باشه نه فقط لاغر بودن که متاسفانه من نمیکنم نمیدونم چرا اینقدر ...

درسته منم همت ندارم متأسفانه 

من قبلاً اذیت نمی شدم یعنی درد نداشت برای همین مشکلی نداشتم،ولی یک مدت هست پاهام وکمرم خیلی درد میگی ...

من بیشتر از یک ساعت رو پا وایسم کمرم از وسط نصف میشه از درد میمیرم

جدی خوبه؟یعنی میگی کمتر نشم بشم ۶۲ و اینا خیلی رژیم گرفتن برام سخت شده اصلا حوصلشو ندارم تا اینجا هم ...

اره عزیزم خیلی خوبه ....هم استانداردی و هم کاملا نرمال ....من قبلا ۵۸ بودم خوردخورد چاق شدم ، لاغربشی ب نظرمن ک خوب نیست ،هرچیزی تعادلش خوبه