2777
2789

فقط ببخشید متنم اگر ادبی هست و اذیت میشید نمیدونم خوشبختانه یا متاسفانه عادت کردم🪻

و چون شما ها از من بزرگ تر هستید خواستم احترامم رو به شما ها نشون بدم🌺

سلام به همه عزیزان

این حساب کاربری متعلق به یکی از آشنایان من بوده که مدتی از آن استفاده نمی‌کرد، و من با اجازه‌اش حدود دو هفته‌ست که از آن استفاده می‌کنم.

من دختری متولد سال ۱۳۹۱ هستم؛ از نسل دهه نودی‌ها. برخلاف تصور رایج درباره هم‌نسلانم، مسیر متفاوتی را انتخاب کرده‌ام. در مدرسه تیزهوشان فرزانگان ۳ کرج، یکی از بهترین مدارس استان، تحصیل می‌کنم و شاگرد ممتاز مدرسه هستم.

تمرکز اصلی من بر آموزش، رشد فردی و هنر است. به جای مشغول شدن به روابط سطحی یا رفتارهای ناسالم، تمام انرژی‌ام را صرف یادگیری و پیشرفت می‌کنم. نوازنده پیانو هستم و تاکنون اجراهای متعددی داشته‌ام؛ در پایان همین ماه نیز کنسرتی رسمی خواهم داشت.

در زمینه‌های مختلفی فعالیت دارم:

زبان‌های خارجی را به خوبی فرا گرفته‌ام.

در مسابقات شنا شرکت کرده‌ام و موفق به کسب چندین مدال شده‌ام.

نویسندگی را به‌صورت حرفه‌ای دنبال می‌کنم و اولین رمانم در حال چاپ است.

به‌تازگی سوارکاری را آغاز کرده‌ام و با علاقه ادامه می‌دهم.

دوستانم نیز همگی پرتلاش و موفق‌اند. یکی از آن‌ها در المپیادهای ریاضی سه مدال طلا، دو نقره و چندین برنز کسب کرده. خودم نیز در مسابقه «دانش مغز» شرکت خواهم کرد و امیدوارم به مرحله بین‌المللی راه پیدا کنم.

من انسانی مهربان هستم و همواره تلاش می‌کنم به نیازمندان—چه انسان و چه حیوان—کمک کنم. در حال حاضر در حال مراقبت از سگی هستم که متأسفانه آسیب دیده و مبتلا به سرطان است. تمام تلاشم را برای درمانش به کار گرفته‌ام.

در فضای مجازی حضور دارم (تیک‌تاک و اینستاگرام)، اما همیشه با حفظ شأن و تعادل. هرگز از این فضا سوءاستفاده نکرده‌ام.

در مسابقات مهرگان ریاضی کشوری نیز موفق به کسب مقام شده‌ام. برخلاف برخی تصورات، علاقه‌ای به وقت‌گذرانی بی‌هدف در خیابان‌ها یا شبکه‌های اجتماعی برای یافتن روابط سطحی ندارم. افتخار من زمانی‌ست که مردم برایم دست می‌زنند، یا وقتی پسرخاله‌ها و پسردایی‌هایم به موفقیتم غبطه می‌خورند.

هیچ‌گاه کسی را تمسخر نکرده‌ام. از پدر و مادرم بسیار سپاسگزارم که همیشه پشتیبان من بوده‌اند. اگرچه گاهی با آن‌ها تند برخورد کرده‌ام، اما همیشه حد و مرز خود را شناخته‌ام.

دوستانم نیز همگی اهل علم و هنرند. یکی از آن‌ها شاعر است و کتاب شعرش در حال چاپ است.

ما هم مثل شما سختی‌های زیادی دیده‌ایم: جنگ، تورم، گرانی، فقر، زلزله، سیل و… اما با وجود همه این‌ها، تلاش کرده‌ایم مسیر رشد و تعالی را انتخاب کنیم.

خواهش می‌کنم ما نوجوانان پرتلاش را با دیگران یکی ندانید. حتی من یک دوست دارم که پسر هست و حدود هشت سال هست که ما با هم دوستیم، رابطه‌مان بر پایه احترام، همکاری علمی و هنری است. با هم در گروه‌های پژوهشی فعالیت می‌کنیم، ساز می‌زنیم، سوارکاری می‌رویم و برنامه‌های تفریحی سالم داریم.

ما به دنبال اهداف بزرگ‌تری هستیم. باور داریم که ارزش ما باید شناخته شود، نه اینکه خودمان را برای جلب توجه دیگران کوچک کنیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.