2777
2789
عنوان

رقیب برا رژیم میخوام

357 بازدید | 61 پست

سلام کسی هست که بخواد رژیم لاغری رو شروع کنه؟ میخوام با هم رقابت کنیم ک انگیزه داشته باشم

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

من 

ولی کلا اهل رژیم سخت نیستم

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ولی کلا اهل رژیم سخت نیستم

منم نیستم والا فقط کالری شماری و فستینگ که واقعا راحته ولی من ولع خوردن دارم 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

من عالیمفقط بعد از چند هفته برمیگردم به روال قبل با شدت و ولع بیشتر از قبلالبته چاق نیستمافقط گاهی ع ...

منم ولع زیادی دارم برا خوردن و خب چون خودم اشپزی میکنم و دستپختمم ریا نباشه خیلی خوبه نمیتونن کنترل کنم خودمو

از فردا شروع کنیم؟ توروخدا وسطاش منو ول نکن😭🤣

اره شروع کنیم 😂 نه بابا ول نمیکنم پااایتم . قد و وزنت چنده
من قد 160 وزن 70
میخوام وزنم بشه 58

فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

من یک‌ماهه رژیم گرفتم توی حدود یک ماه پنج کیلو کم کردم ، ولی خب هنوز باید کم کنم اینم بگم استوپ وزنی ...

قشنگم رژیمت چیع من میخوام فستینگ و کالری شماری بگیرم خودمم پنج کیلو کم کردم متاسفانه یهو ولع خوردن میگیرم