شادی00 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 3640 عنوان امپول ویتامین دی دکتر مهدی زاده 56 بازدید | 7 پست من ب دستور یه دکتر برا دخترم امپول زدم از اون موقع ریزش موی شدید داره ،همش میگم چ غلطی کردمدخترم پا درد شدید داشت همیشع ولی برا قدش این دکتره تجویز میکنهخیلی میترسم میگم نکنه نارسایی کلیه بگیرع 1404/07/07 | 20:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 23261 گلمدوز مناسب براش تزریق شدهچون کمبود داشته یقینن و کمبود ویتامین دی خطرناکه به مرور زمانبچه کوچیک از الان دردش گرفته از کمبود!و ریزش موهاش ربطی به ویتامین دی ندارهکمبود باز داره بنظرمیه پزشک اطفال خوب ببرچکاب درست حسابی بده الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
شادی00 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 3640 گلمدوز مناسب براش تزریق شدهچون کمبود داشته یقینن و کمبود ویتامین دی خطرناکه به مرور زمانبچه کوچیک از ... عزیزم بدون ازمایش این دکتره تجویزمیکنه
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 23261 عزیزم بدون ازمایش این دکتره تجویزمیکنه نگران نباشامپولش قوی نیستشمام احتمالا ویتامین دی بهش نمیدادیولی خبدکترش رو عوض کنیه پزشک اطفال خوب برو🌷🌷🌷بعد بگو یه ازمایش خیلییی درست حسابی بنویسهمنیزیم بدنشکلسیمویتامین د همه اینا چک شهپا دردش اگر زیاد بودیه ارتوپد ببینه الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
شادی00 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 3640 دکتر مهدی زاده شیراز؟عالیه که زنگ بزن بهش بگو مشکلتو خیلی میترسم انلاین ویزیت گرفتم برا دخترم نوشته بود هر هفته یه امپول ، ک من ب فاصله دو ماه زدم الان میگم نکنه دخترم ریزش موش بخاطر امپول لعنتی باشع
شادی00 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 3640 دکتر مهدی زاده شیراز؟عالیه که زنگ بزن بهش بگو مشکلتو از چ نظر عالیع
اسمیییییی عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 1616 خیلی میترسم انلاین ویزیت گرفتم برا دخترم نوشته بود هر هفته یه امپول ، ک من ب فاصله دو ماه زدم الان م ... خب آمپول هورمونیه ممکنه دیگه حتمابرا قد گرفتی اخه هورمون تراپی عوارض داره