2777
2789
عنوان

دندون عقلللللل امونم بریددددد

119 بازدید | 22 پست

وای ۲روز گذشته دهنم باز میکنم فکم درد میکنه گوشم و گلومم درد میکنه میترسم نکنه فکم چیزی شده باشه 

کسی تجربه ای داره؟

دندون عقل فک بالا بود جراحی هم نشد عادی کشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد این مدلی نداشتی سر هیچ کدومش؟!

حتما عفونت کرده 

من آخرین بار سه تا دندون باهم کشیدم دوتا عقل یکی کنار عقل

بعدش انقدددددددد عفونت کرد که مردم از درد یک هفته گذشته داغون شدم طوری بود که عفونت دیده میشد از دهنم می‌ریخت

بعدم که امروز رفتم ی دکتر دیگه بعد ۵ ماه گف ریشه مونده 

حتما عفونت کرده من آخرین بار سه تا دندون باهم کشیدم دوتا عقل یکی کنار عقلبعدش انقدددددددد عفونت کرد ...

انتی بیوتیک هم دارم میخورم بدبختی ، ریشه هاشم نشونم داد کامل در اومده بود فقط ۱۰دقیقه هی بازی می‌کرد تا درش بیاره 

انتی بیوتیک هم دارم میخورم بدبختی ، ریشه هاشم نشونم داد کامل در اومده بود فقط ۱۰دقیقه هی بازی می‌کرد ...

یا ریشه مونده یا عفونت کرده اگر دردت شدیدع 

برا منم گف ریشه ها کامل درومده ولی مونده بود

ببین نترسیا ولی منم سر کشیدن دندون عقل تا ده دوازده روز هلاک شدم شایدم یه هفته بود نمیدونم ولی خییلی اذیت شدم جوری هیچی نمیخوردم که آب بالا می‌آوردم ببین مسکنی شیافی چیزی میشه استفاده کرد استفاده کن زیاد صحبت نکن و میخک توی دهنت نگه دار بی حس میکنه از داروخانه بپرس بهتر کمکت میکنه 

ببین نترسیا ولی منم سر کشیدن دندون عقل تا ده دوازده روز هلاک شدم شایدم یه هفته بود نمیدونم ولی خییلی ...

من دوتا پایین کشیدم فکم اصلا قفل نکرد الان‌میخوام وا کنم دهنمو فکم درد میگیره