2777
2789
عزیزم شما تو 40روز هیچ گناهی نکردید؟ آخه برای من 17روز شده هنوز هیچچچچ خبری اژ حاجتم نشده😔😔

من چهل روز خالصی خوندم.تو ی گروه بودیم مابقی ادامه ندادن ولی من تنهایی میخوندم عزمم جزم کردم چهل روز بشه.گناهی نداشتم کنم.مثلا چ گناهی مبخواستم کنم.نمازم نمیخوندم

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چهل روز خالصی خوندم.تو ی گروه بودیم مابقی ادامه ندادن ولی من تنهایی میخوندم عزمم جزم کردم چهل روز ...

گناه منظورم غیبت اینا بود... اونقدر اهل غیبت نیستم ولی خب بین همکارا پیش میاد یا ثلا نمازم صبحام قضا میشه....

گناه منظورم غیبت اینا بود... اونقدر اهل غیبت نیستم ولی خب بین همکارا پیش میاد یا ثلا نمازم صبحام قضا ...

من نماز نمیخوندم.تازه من ی کم شرایطم حادتر بود.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

شاید من انقدر بداخلاق و عصبی هستم که کاری به کارم دیگه ندارن و جوابمو نمی دن😔

ن عزیرم اینطوری نیس.همه شدن از کوره در میرن زودعصبی میشن خودمم همینم.تازه نمازم نمیخوندم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ن عزیرم اینطوری نیس.همه شدن از کوره در میرن زودعصبی میشن خودمم همینم.تازه نمازم نمیخوندم

نمی دونم اخه فقط 16تاش مونده و من باکلی امید شروع کردم چون همشم دعا رو که میخوندم به ارزوم فکر می کردم انگار براورده شدنشو تو ذهنم باور کردم

نمی دونم اخه فقط 16تاش مونده و من باکلی امید شروع کردم چون همشم دعا رو که میخوندم به ارزوم فکر می کر ...

انشالله براورده میشه شما ناامید نشو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

حالا این دوهفته مونده رو هم میخونم😔😔ولی دیگه بانهایت ناامیدی😔کلا فکر کنم خدا یادش رفته منو

تو باید امیدت بالا ببری.حتی بگی نشد باز من ادامه میدم.قدرت خودت نشون کائنات بدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...