2777
2789

کسی که نیومد جواب مارو بده، خودم جواب بدم حداقل اگه کس دیگه خواست بره اینو بخونه.   

من اینجا رفتم برای سونوی آنومالی. تو فروردین ماه 370 ازم گرفتن. بعد فهمیدم کالر داپلر انجام دادن که دویست و خرده ایش به خاطر همون بوده. درحالی که دکتر اصلا تو نسخه کالر داپلر ننوشته بود و به خاطر همین بیمه تکمیلی هم هزینه اش رو بهم نداد.

صفحه مانیتور هم رو به من نبود که به خاطر این خیییییلی حرصم گرفت. تازه مامانم هم نذاشتن بیاد تو، فقط آخرین لحظه یه عکس از بچه روی مانیتور نگه داشتن که وقتی پاشدم ببینمش و اون موقع مامانم رو صدا کردن.

دکتر هم مرد بود که قرار نبود باشه   

کللللی هم معطل شدم تا برم تو، با اینکه وقت داشتم.

به خاطر اینا خیلی ناراضی بودم، شاید کیفیت کارشون خوب بوده باشه، من که از دقتش و اینا چیزی نمیدونم. ولی خوب اصلا حال نکردم دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که نیومد جواب مارو بده، خودم جواب بدم حداقل اگه کس دیگه خواست بره اینو بخونه.     من ...

سلام عزیزم. جدیییییییییییییی؟ چرا پس چرا دوست من می گفت اینجا رفته شوهرش اومده باهاش بعد کلی عکلس و فیلم گرفته و ... ای بابا من می خواستم برم این سینا می گفتن خیلی دقیق و خوبه !!

سونوگرافی ابن سینا افتضاااااح ه سر بارداری اولم باعث شدن بچه مو کورتاژ کنم که نباید😞

در عوض سونوگرافی قلهک روبروی همون مرکز ابن سینا ست خیلی دستگاه عالی با رزولوشن بالا دارن و راضی بودم تو روال بارداری دومم، الانم به همه میگم اونجا برن تشخیص شون حرف نداره

کسی که نیومد جواب مارو بده، خودم جواب بدم حداقل اگه کس دیگه خواست بره اینو بخونه.     من ...

مامان عزیز سلام. امیدوارم خودت و نی نی سالم باشید.

من دانشجوی روانشناسی هستم و لینکی که میگذارم مربوط به انجام پایان نامه ست. اطلاعات خصوصی از شما نمیخواد و حداکثر 15 دقیقه وقت تون رو میگیره. ممنون میشم وقت بگذارید و منو همراهی کنید.

https://survey.porsline.ir/s/cpj8hJp9

تبلیغ به نظر میاد 😏

من یه چند هفته پیش ابن سینا سونو دادم و آزمایش با اینکه مریض اونجا نبودم

خیلی هم خوب بود هیچ چیز عجیبی هم نگفتم بهم!

یعنی این تبلیغیا خیلی باحالن یهو میان تاپیک چند سال پیش رو میارن بالا یه چرتی میگن از یکی و میرن!!‌ آخه بچه تو سرویکسه؟؟؟؟ به مرغ آبپز بگی می خنده

طرف اصلا نمیدونه تعریف سرویکس چیه!!!! مرزای علمو جابجا کرد

من یه چند هفته پیش ابن سینا سونو دادم و آزمایش با اینکه مریض اونجا نبودم خیلی هم خوب بود هیچ چیز عج ...

😂😂😂

منم نمیفهمم بچه تو سرویکس بود یعنی چی. ولی اگرم فرض کنم که همچین چیزی ممکنه باز هم برام سواله که حالا بعد از کورتاژ چطور کسی میفهمه که بچه تو سرویکس نبود؟! 

بعد هم یه آدم عادی وقتی میره سونو چجوری تشخیص میده که دستگاهشون عالیه و رزولوشنش بالاست؟

واقعا اینجوری با تخریب یکی دیگه تبلیغ کردن دیگه خیلی....

من یه چند هفته پیش ابن سینا سونو دادم و آزمایش با اینکه مریض اونجا نبودم خیلی هم خوب بود هیچ چیز عج ...

اینم بگم من بعدا فهمیدم که اکثر سونوگرافی‌ها تو غربالگری کالر داپلر انجام میدن، هرچند تو نسخه نیست و بیمه هم قبول نمیکنه.

اما به خاطر چیزای دیگه که نوشتم اون روز بهم بد گذشت و از اون سونوگرافی خاطره خوبی ندارم. قضاوت دیگه‌ای در موردشون نمیکنم.

من سونو ان تی رفتم این سینا خوب بود راضی بودم کسی رو نمیذارن داخل بیاد دکتریم ک سونو کرد خانم بود و ی صفحه مانیتور روی دیوار روبروت هست میتونی اول تا اخر سونو رو از اونجا ببینی البته خانم دکتری ک سونو میکرد زیاد اهل توضیح دادن نبود ولی کارشون درسته و بدون عیب و نقص 

من سونو ان تی رفتم این سینا خوب بود راضی بودم کسی رو نمیذارن داخل بیاد دکتریم ک سونو کرد خانم بود و ...

من اول یه بار سونوی تشکیل قلب رفتم که خانم بود و مانیتور روبروی من (که قلب هم دیده نشد، بعدا تشکیل شد). ولی دفعه بعد برای آنومالی آقا بود و اتاق بغلی بود و مانیتوری رو به من نبود. 

حالا این اطلاعات مال ۴-۵ سال پیشه.