2777
2789
عنوان

بازسازی خونه

56 بازدید | 4 پست

سلام یه خونه نقلی صدمتری دارم الان چهارده ساله خیلی سعی کردم وکمک کردم به شوهرم پولش جوربشه یه خونه دیگه بخریم الان که پول داریم همسرم میگه خونه را بازسازی کنیم که بزرگترو جدید تربشه ودوساله دیگه که باز نشسته شدم بریم یه شهر دیگه چون الان به خاطر شغلش نمیتونیم بریم از طرفی همسایه هامون فامیل شوهرم هستن روی مخن اذیت میکنن به نظرتون قبول کنم برای دوسال بازسازی کنیم  یا بخریم چون بازنشسته که شد آخرشم از این شهر میریم فقط دوسال میتونم توخونه جدید بمونم کلا توی این استان نمیمونم

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم زبی آبی ..ولی با ذلت خاری پی شبنم نمیگردم

باز سازی کنید از هر جهت به سوده چون قیمت بالاترم و راحت تر ازتون میخرن هر وقت بخواین بفروشین

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیفه خونه قیمش همونه الکی هزینه کنید دوسال دیگه بلند شید یه محله برید بالاتر یا متراژ بزرگ تر بخرید ...

خب همسرم قصد فروش اینجارا نداره تصمیم داشتیم بدون فروش این خونه یه خونه دیگه بخریم بعداز دوسال خونه جدید را بفروشیم بریم یه استان دیگه الان میگه همینا بازسازی کنیم بزاریم باشه وتوی استان دیگه خونه جدید بخریم

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم زبی آبی ..ولی با ذلت خاری پی شبنم نمیگردم