2777
2789

مرسی 

ان شالله خود شهید واسطه بشه براتون و حاجت روا بشید 🙏🙏

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️

ائمه من بهشون حق میدم،نگام نکنن،،نمیدونم چرا شهدا ازم رو برگردوندن🥺

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ائمه من بهشون حق میدم،نگام نکنن،،نمیدونم چرا شهدا ازم رو برگردوندن🥺

هیی خواهر ما از خیلی چیزا نا آگاهیم هیچوقت توسط ائمه و شهدا رها نمیشیم 

ان شالله بهترین ها برات اتفاق بیفته نا امید نباش

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️

سلام من فرستادم صلوات سقز(نوعی ادامس)دارم میجوم گناهه؟ دیگه نخوردم بهتره نه؟ بخاطر اینکه سالگرد شهاد ...

نه عزیزم شوخی می کنی 🤣

ربطی به آدامس و اینا نداره 

منظورم از این تاپیک این بود که به یاد این شهید عزیز باشیم دست خیلی هارو گرفتن❤️

نه عزیزم شوخی می کنی 🤣ربطی به آدامس و اینا نداره منظورم از این تاپیک این بود که به یاد این شهید عزی ...

ممنونم ولی اخه شما میگین ربطی نداره من پیش خودم‌میگم دارم بی اهمیتی میکنم احترام میزارم ادامس خوردن رو ترجیج میدم حاضرنمیشم نخورم🥲🤣